ИЗВЪНРЕДНО! Изродът, убил младата жена в София, я млатил със стик за голф

Изродът, убил младата жена в София в петък вечер, я млатил със стик за голф. Това разкриха на специален брифинг от прокуратурата, пише Пик. На 23 юни около 5 часа убиецът умъртвил приятелката си с множество жестоки удари, душене и удари с нож. Сигналът е подаден от друга приятелка на извършителя, на която той разказал какво е направил и й показал трупа. Тя съобщила на полицията за убийството в 15 часа в събота.

Извергът тръгнал към морето и качил на стоп момче и момиче. Само час и половина по-късно спрял на магистралата и пребил момчето с бокс. Няколко часа по-късно е задържан в Созопол. Шефът на СДВР Ивайло Иванов съобщи, че убийството е от ревност, в дома на извършиеля и у него са намерени наркотици, предадени за експертиза. Не и криминално проявен, жертвата – също, и двамата са родени през 1988 г.

Убиецът е изключителен дързък и не съжалява за това, което е направил. След сигнала веднага е уведомена полицията и е започнало издирване. Той е задържан в заведение. Съседи са чули скандала в петък сутринта, когато е извършено убийството, но не са подали сигнал в полицията.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *