Изнасилвач в отпуск от затвора се гаврил с възрастна жена

54-годишен мъж от село Болярци е даден на съд за опит да изнасили 75-годишна жена, предаде „Фокус”. Най-смущаващото в случая е, че престъплението е извършено по време на отпуск от затвора, където извършителят изтърпява наказание… отново за изнасилване.

Насилникът, известен с имената Илко и Исмаил, изтърпявал 12-годишна присъда за последното си гнусно деяние, а в богатата му съдебна биография има и четири по-ранни престоя в затвора за сексуални посегателства.

Въпреки това със заповед на началника на Варненския затвор Илко получил 5 денонощия домашен отпуск през лятото на миналата година. Той отседнал при сестра си в с. Равна гора, община Аврен.

Ден преди края на домашния си отпуск – на 27 юни 2017 г., подсъдимият отишъл със сина на сестра си в дома на потърпевшата 75-годишна жена. Племенникът на Илко трябвало да занесе дърва за огрев на възрастната жена и той го придружил дотам. След това двамата се прибрали, а затворникът пил до зори и решил да се върне ида изнасили жената.

Нападнал я, не успял да я изнасили, но й нанесъл различни травматични увреждания. Пенсионерката подала сигнал в полицията и Илко бил задържан на връщане от домашния отпуск.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *