Изправят пред съда 22-г., напръскал „Шкода” със спрей

22-годишният М.Б. от Радомир застава пред съда за унищожаване и повреждане. На 5 ноември тази година младежът напръскал със спрей целия автомобил, марка „Шкода Фелиция“, собственост на 50-годишен жител на радомирското с. Бобораци. Наложена му е мярка за неотклонение „подписка“ и работата по случая продължава.

Петима радомирци ще се изправят на подсъдимата скамейка заради шофиране в дрогирано или нетрезво състояние.

34-годишният Б.К. от Радомир и 32-годишният В.Г. от с. Копаница застават пред съда за шофиране на автомобили след употреба на наркотични вещества. Двамата били проверени на 21 декември в Радомир. Първият шофирал „Фолксваген Голф“, а вторият БМВ. Привлечени са като обвиняеми и им е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Други трима ще бъдат съдени за управление на автомобил след употреба на алкохол над 1,2 промила. Радомирците Е.И. /42 г./ и 59-годишният И.Д., както и 40-годишният Я.С. от земенското село Елов дол били проверени съответно на 1 и 11 ноември и на 23 декември от служители на РУП – Радомир. Единият шофирал „Мазда“, другият „Ауди“, а третият „Опел Астра“. Привлечени са като обвиняеми и им е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *