Искате страхотен секс? Ето единствената тайна за това

Едно от най-големите удоволствия, които можем да преживеем заедно с партньора си, е сексът. Но къде е тайната на страхотния секс? Много е просто: нарича се пълноценно общуване. Ето основните правила, за да имате разнообразен и разтърсващ секс с партньора си:

1. Откровеност
Жените смятат, че любовта е достатъчно добър водач в сексуалните предпочитания на партньора и че мъжът трябва да ги налучка и сам да се досеща. Но когато сте в дълготрайни отношения е важно да знаете какво наистина се харесва на партньора. Просто го попитайте: „Кажи ми какво те подлудява в леглото?“. Когато и двете страни са откровени, се откриват много възможности, за които дори не сте подозирали.

2. Конструктивна критика
Неудобните разговори за проблемите в леглото са част от живота на всяка двойка със силна и дълготрайна сексуална връзка. Предположенията са вредни, както и отбранителната реакция на критиката. Важното е да поддържате огъня помежду си, а не да се обиждате.

3. Без манипулация
Сексът и отношенията са двустранен процес и е от особено значение и двете страни да вървят в една посока, за да бъде градивна, конструктивна и спокойна връзката ви. Стремете се в повечето случаи да споделяте очакванията си за сексуалните преживявания. Спонтаността и изненадите са добре дошли, но съобразителността с желанията на партньора е не по-малко важна.

4. Разнообразие
Сексът по график и повтарянето на едни и същи пози бързо ще ви омръзне. Опитвайте нови пози, нови места. Със сигурност можете да поддържате свежестта в интимните си отношения, като обсъждате сексуалните си фантазии. Когато въображението влезе в спалнята ви, ще откриете безкраен извор от възможности.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *