Ислямска държава заплаши Балканите: Нека мръсната кръв да тече по улиците

Терористичната организация Ислямска държава  отново заплашва Балканите в най-новото издание на списанието си „Румиях“, съобщават сръбската агенция Фонет и хърватският информационен сайт индекс, цитирани от БТА.

Пропагандаторите на терористичната организация отново призовават симпатизантите си да убиват всички онези, които според тях заобикалят правилата на аллах.

До текста е публикувана снимка на ръководителя на Ислямската общност в Босна и Херцеговина Хюсеин Кавазович, на заместника му Хюсеин Смаич и на босненския мюфтия, които са характеризирани като „изменници на исляма и лидери на неислямска общност“.

В текста се призовава да им бъдат отрязани главите, защото, както пишат привържениците на ИД, „няма нищо по-ценно за аллах от това да убивате онези, които са изменили на вярата в него, онези, които искат ислямът да бъде унищожен отвътре“.

„Нападайте ги, убивайте ги, това наистина е прекрасно дело“ се казва в текста и се призовава „телата на изменниците да бъдат разкъсани с взривни устройства, къщите им да бъдат нападани, а те убивани пред децата и жените им“. „Проливайте мръсната им кръв, нека да тече по улиците на Балканите“, пише в обширния текст на ислямистите под заглавие „Ако се върнете, и ние ще се върнем“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *