И най-влюбеният мъж няма да изтърпи дамите от тези две зодии

Всяка зодия има както своите положителни, така и своите отрицателни качества. Има обаче две зодии, чиито представителки са доста трудни за възприемане от мъжете. Те са колкото неустоими, толкова и неконтролируеми, което ги прави просто нетърпими.

Тук става въпрос за жени, с които не всеки може да се разбере. Малцина са мъжете, успели да стигнат до сърцата им и все пак не могат да ги задържат само за себе си. Или просто да изтърпят сложният и на моменти непоносим характер. Често се случва така, че студеното и в някои случаи налудничаво поведение отблъсква и най-влюбения в тях мъж. Ето кои са те, подбрани от ezine.bg:

Жена Дева

Тези дами винаги вървят с високо вдигната глава. Никога не правят компромиси и искат всеки ден половинката им да прави нещо за тях. Никога обаче не са склонни да връщат услугата, защото приемат човека до себе си по-скоро като техен слуга, а не като равноправен. Навиците им са точно изградени и никой не може да ги промени. Опита ли, те ги затвърждават и възприемат отбранителна позиция.

Жената Дева е тънкообидна и не прощава. Може да се сърди с дни на човек, без да има точна обосновка защо го прави. Направи ли някой нещо нередно, отмъщава жестоко. Логиката им е невъзможна за разгадаване, а самата тя е трудна за разбиране. Ако все пак сте решили да се опитате да влезете в сърцето ѝ, се подгответе с много търпение, нерви и време.

Жена Телец

Тези жени са изключително своенравни, инатливи и емоционални. В по-голямата си частност се превръщат в най-големия ужас и кошмар в живота на един мъж.

Жената Телец винаги има мнение и е невъзможно който и да било мъж да го промени. Навиците им също са бетонирани и не подлежат на промяна. Емоциите на тези дами винаги са на преден план и винаги реагират първосигнално. Това става причина скандалите с тази жена да са ежедневие.

Ако решат, те напук могат да съсипят живота на човека, когото са набелязали. Държат на своето, без значение какво е то. Силно ревниви, способни са да се влюбят до безумие. Повечето мъже се отказват скоро след началото на връзката с жената Телец, защото не могат да търпят този контрол и ежедневните скандали по повод и без.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *