Какво вещаят звездите за новата седмица според хороскопа на Алена

Овен
За вас ще бъде добре да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Ще се насочите към реализиране на дадени обещания, свързани с хора, родени под знаците на Телец, Козирог или Дева.

Ако в момента имате някаква по-смела идея, не отлагайте реализацията й – точно сега вложените усилия ще дадат добри резултати.

Телец
Пред вас ще се открие възможност да постигнете добро разбирателство и хармония в партньорските си отношения. Моментът е подходящ да обърнете внимание и на професионалната си реализация. Идната седмица ще бъде предимно спокойна и хармонична. Ще се почувствате добре, ако се стремите да постигнете вътрешно спокойствие.

Близнаци
Що се отнася до работата ви, всичко ще бъде наред. Само избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации, защото имате такава склонност. Стремете се да водите разумни разговори и общувайте спокойно с колегите си. Открива се възможност да поемете инициативата в свои ръце. След сряда времето ще е благоприятно за пътувания.

Рак
Настъпва време за действия. Пред вас ще се откриват добри перспективи и в служебен план, и в отношенията с любимите хора. Периодът е благоприятен за старт на някакво обучение. Движете се повече и общувайте активно. Имайте предвид, че крайните емоции се отразяват зле на тялото ви.

Лъв
Активността ви нараства и пред вас ще се открият много нови възможности. Почивните дни са подходящи да се посветите на хобито си. Не е препоръчително да извършвате ремонтни дейности през периода. Избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на хората в дома си. Не бива да се безпокоите за здравословното си състояние.

Дева
През идната седмица ще бъде най-добре да довършвате работата си, да оформяте документи и да приключвате сделки. Периодът ще бъде благоприятен за тези от вас, които се занимават с интелектуална дейност. Опитайте се разрешите ситуацията в дома си и да подобрите отношенията си с хората в него, тъй като след това се задава ретрограден Меркурий.

Везни
До средата на дадения период бъдете по-внимателни, защото може да се въвлечете в проблемни ситуации в партньорските си взаимоотношения и с хората в дома си. При пътувания се подготвяйте предварително и проверявайте добре всичко. Около 7-8 декември ви очаква някаква приятна изненада.

Скорпион
Добре би било до средата на дадения период да сте по-внимателни в здравословно отношение – не се претоварвайте. Най-добре ще ви се отрази почивка на тишина сред природата. Не е препоръчително да се впускате в рисковани операции. Връзките ви ще бъдат силни и дълбоки и ще постигате хармония.

Стрелец
Навлизате в период, през който ще съумеете да блеснете със силните си страни и с положителните си качества. Може да очертаете нови цели пред себе си, да се учите и да се усъвършенствате. Като цяло даденият период ще бъде успешен за вас.

Козирог
Седмицата е подходяща за рутинна работа и за изпълнение на обичайните ви задачи и ангажименти. Потребно е да намирате време за себе си, да правите равносметки, да обръщате поглед назад към миналото, да осмисляте приоритетите и ценностите си и да ги подреждате правилно.

Водолей
В дните до 5 декември избягвайте да се изявявате в професионален план и да се въвличате в конфликтни ситуации с хора от близкото ви обкръжение. Не се претоварвайте нито с физическа работа, нито с интелектуална дейност. Ако се появи необходимост да рискувате, действайте смело.

Риби
Идната седмица е подходяща за изяви в професионално отношение, за кратки и далечни пътувания. Обръщайте повече внимание на собствените си нужди. Намерете себе си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *