Какво е най-честото алиби на кръшкачите

Кръшкачите стигат до неподозирани висини, за да прикриват забежките си. Хората, чиито партньори спортуват често, трябва да имат едно наум – оказва се, че това е най-популярното алиби на изневеряващите, пише в. „Дейли стар“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Допитването, осъществено сред потребители на сайта за извънбрачни афери Глийдън показва, че 49 процента от мъжете и 46 процента от жените използват спорта като оправдание, за да слагат рога на половинките си.

Десет процента от кръшкачите дори стигат дотам, че се сдобиват с членство в спортен клуб, за да потулват извънбрачните си забежки.

Мъжете най-често използват като алиби спортове с топка – тенис (31 процента), голф (22 процента) и футбол (16 процента).

Жените най-често оправдават изневерите си със занимания с йога(23 процента), пилатес (16 процента) и тичане (14 процента).

Дамите понякога използват и излизанията по женски като оправдание да се отдават на интимност извън брачното ложе.

Сред популярните алибита за изневяра са също времето за себе си, шопингът, посещенията в спа център и професионалните ангажименти. tialoto.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *