Как да разберем дали той ни желае?

Първите срещи не винаги преминават успешно. Това е нормално, защото обикновено липсва увереност. Адреналинът се повдига и в такива моменти човек може да действа против волята си като да даде целувка, която не му е приятна. За да бъдат успешни вашите срещи, следвайте тези съвети.

Те ще ви подскажат как да разчетете езика на тялото на мъжа срещу вас и дали се нуждаете от втора среща.

Очите са тези, които издават най-много за човека. Търсете погледа на отсрещната страна. Ако се намирате в дискотека или нощен бар, вероятно ще ви бъде по-трудно.

За какво трябва да внимавате:

Ако погледът му играе върху тялото ви, значи той търси предимно сексуални изживявания с вас.
Когато погледът е насочен към лицето ви, тогава е по-вероятно той да търси нещо повече от секс.
Скитащият се поглед подсказва, че започва да му доскучава.

Усмивката е следващото нещо, което подсказва дали на него му е приятно. Фалшивите усмивки винаги се разпознават. Когато човек се смее от сърце, той се усмихва и с погледа си. В резултат на това срещу вас виждате една широка усмивка и блясък в очите. Фалшивата усмивка е кратка и къса, тя обикновено се използва, за да се скрие скуката.

Когато той се усмихва и езикът леко закача ъгълчетата на устните му, означава, че се наслаждава на компанията ви и иска да ви подскаже за нещо, което евентуално може да се случи между вас в края на вечерта.

Когато се ръкувате и неговата ръка леко преобръща вашата това означава, че той е доминираща личност.
Когато придърпва ръката ви към себе си означава, че има сексуални желания към вас, но се интересува от вашата личност на всички нива.
Ако той леко нервничи с крак или ръка това може да е знак, че е готов да сложи край на срещата.

На първата среща бъдете преди всичко естествена и усмихната. Опитайте се да се отпуснете. Не се опитвайте на всяка цена да следите жестовете и мимиките на мъжа срещу вас. Това ще се получи съвсем естествено в процеса на комуникация. Но тогава ще знаете как правилно да ги разчетете.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *