Как да разпознаете професионалния сваляч

Едва ли има жена, която иска да се превърне в поредния трофей или сексуално завоевание на мъжа. Ако още не знаете що е то pick-up artist (PUA), то бърз преглед в търсачката ще ви разкрие цял свят, пълен с термини, трикове и ритуали, които винаги работят.
Така че не се разстройвайте, ако онзи очарователен съблазнител не се обади никога повече. Може би е по-добре. Ако търсите откритост и отговорност във връзката, стойте далеч от професионалния сваляч. Вижте предупредителните знаци, изброени от Дарик:
Не ви се обажда в първите два дена

Ако сте се разбрали да ви се обади, а той ви звъни чак на третия – това е предупредителен знак. Професионалните свалячи смятат, че това е най-подходящият момент да се обадят.

Изглежда изключително уверен

Свалячът знае, че самочувствието е силно оръжие, дори когато няма никакво покритие. Най-важното е да покаже, че държи нещата под контрол.

Открито флиртува с други жени, за да привлече вниманието ви

Това е най-старият и най-ефективен метод. Разбира се, истинската му цел сте вие. Обърнете внимание на поведението му, когато има други хора наоколо. Ако той играе роля, няма как да не усетите.

Опитва да ви докосне при всяка възможност

Има разлика между начина, по който човек докосва някого, когато е влюбен и когато търси само секс. Мъжът, който се стреми към поредната бройка, ще ви докосне във всяка ситуация – подходяща или не.

Казва точно каквото искате да чуете

Когато един мъж иска да ви съблазни, той иска да предизвика буря от емоции. Повечето мъже не разкриват чувствата си толкова бързо и стихийно.

Начинът, по който сте се запознали и странен

Ако смятате, че начинът, по който сте се запознали, е странен или необичаен, нищо чудно да е бил постановка.

Винаги изглежда перфектен

Излъсканият външен вид, хубавите дрехи и миризмата на хубав парфюм са неизменна част от “играта“.

Изглежда много образован, учтив, осведомен
Чудесно е, ако един мъж е интелигентен, образован, интересен събеседник. Ако обаче се стреми да блесне с познанията си, бъдете внимателни.

Той е мистериозен и загадъчен
Жените винаги са били привличани от загадъчни мъже. Професионалните съблазнители знаят това много добре и го използват. Ако задава твърде много въпроси за вас, но вие не знаете нищо за него, замислете се.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *