Как различните зодии се измъкват от кофти среща

Животът е твърде кратък, за да си губим времето с кофти срещи! Ако човекът, с когото сте излезли на вечеря, е скучен или неприятен, със сигурност през главата ви преминават стотици планове за бягство. Ето и как се измъкват различните зодии от подобни ситуации.

Овен
Родените под този зодиакален знак са директни и не обичат „игричките”. Ще кажат направо, че това няма как да се получи, ще платят своята част от сметката и ще си тръгнат със скоростта на светлината.

Телец
Типичното им чревоугодничество ще си каже тежката дума дори в подобна ситуация. Един истински Телец би си поръчал най-скъпото блюдо от менюто и би се фокусирал върху вкусовото си блаженство, изолирайки напълно своя събеседник.

Близнац
Близнаците биха предложили на своята половинка за вечерта да се преместят на по-забавно място (разбирайте с повече хора). Там без проблем ще се слеят и с тълпата и ще избегнат неприятните емоции, свързани със сбогуването.

Рак
Повярвайте ни, Раците са чувствителни хора и определено не биха искали да наранят никого. Дълго време ще са мълчаливи, ще избягват контакта с очи и накрая просто ще кажат, че не се чувстват добре.

Лъв
Ако вижда, че половинката му е скучна или пък не го боготвори достатъчно, Лъвът ще отклони срещата към кино, шумен клуб или просто ще викне няколко близки приятели, ей така за компания.

Дева
Девата е възпитана, фина и не би искала да разбие нечие сърце. По-скоро ще направи така, че човекът срещу нея да избяга с панически писъци – ще започне да задава провокативни въпроси, да говори за брак и деца и т.н.

Везни
Везните геройски ще издържат на това предизвикателство! Според техните разбирания, би било твърде грубо да сложат край на срещата по-рано, така че ще търпят до последно и после няма да ви вдигат телефона.

Скорпион
Скорпионът ще прекрати срещата в типично негов, леко”зъл” стил – ще започне разговор за „идеалния партньор”, който има качества, напълно противоположни на човека, с когото е на среща.

Стрелец
Стрелците обичат да спорят, без значение на каква тема. Ако вечерта е скучна, те просто ще подхванат политически или религиозен разговор.

Козирог
Представителите на тази зодия ще „получат” спешен мейл от работа или още по-важно съобщение от семейството и ще се наложи буквално да изхвърчат от заведението.

Водолей
Леко в стила на Стрелците, един Водолей ще започне дебат на тема „моногамия” и колко нереална е тя в истинския живот.

Риби
Още преди въпросната среща, Рибите ще са строили всички приятели в бойна готовност да звънят, ако случайно нещо се обърка. И така, те поне имат трима сигурни човека, на които да разчитат да ги измъкне.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *