Кличко решава кога ще има мач Джошуа – Пулев

До две седмици ще стане ясно кога Антъни Джошуа ще срещне Кубрат Пулев, твърди промоутъра на световния шампион Еди Кърн. Всичко зависи от Владимир Кличко, който трябва да реши дали ще се възползва от клаузата в договора си за реванш срещу британеца.

„Ако Кличко дойде и каже, че не иска реванш, тогава безспорно ще се бием с Пулев. Говорих с мениджъра на Кличко Бернд Бонте няколко пъти. Бернд каза, че украинецът ще има две седмици със своето семейство и след това ще реши. Сега гледам за възможности за реванша докато чакам Кличко, защото трябва да имаме идея за дати и възможности“, каза Хърн пред Старспортс.

Хърн преговаря за реванша със стадиона в Кардиф, с MGM Grand в Лас Вегас и дори със зали в Китай, Дубай и Катар.

„Говорим с Китай, с Дубай и Катар, говорим с Америка и „Принсипалити Стейдиъм“. Кличко може да каже, „Какви са парите“ и ако има огромни пари от друга държава, ще иска реванша повече. Трябва да е невероятна сделка, за да отидем в друга държава. Ще разберем до края на юни.“ Хърн обясни и как британецът би запазил колата на IBF при евентуален нов мач с Кличко: „Можем да помолим за изключение от IBF, което може да бъде дадено, но може и да не бъде. Говоря с промоутъра на Пулев Кале Зауерланд, с когото се познаваме добре. Ако се бием с Кличко отново, може да получим изключение от IBF или да опитаме да сключим сделка с Пулев. Но ще трябва да се бием с Пулев в даден момент. Ако Джошуа не се бие с Пулев в следващия си мач, той ще се бие с Пулев след мача с Кличко“, завърши Хърн.btv

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *