Кметът Георги Икономов подари великолепно изпращане на абитуриентите от Випуск 2017

Кметът Георги Икономов подари великолепно изпращане на абитуриентите на Банско. Красивите и стилни абитуриенти преминаха през дванадесет арки, в цветовете на българския трибагреник, по пътя си към централния площад. Стотици жители на града, горди родители и развълнувани учители изпълниха площад „Никола Вапцаров” на първото по рода тържествено изпращане на завършващите средното си образование в Банско. Зрелостниците от трите гимназии бяха поздравени лично от кмета на Банско, който ги посрещаше на последната арка.
„Скъпи абитуриенти, пожелавам Ви от днешния ден нататък, животът Ви да бъде точно такъв, какъвто сте си го представяли през дванадесетте години в училище. Бъдете здрави, бъдете целеустремени и заредени с положителни мисли. Имайте смелостта да мечтаете и куража да сбъднете мечтите си. Искам да Ви уверя, че винаги можете да разчитате на моята подкрепа!”, заяви в тържественото си слово към зрелостниците Икономов.

Изненадата на вечерта бяха възпитаници на Професионална лесотехническа гимназия „Никола Вапцаров” – гр. Банско, випуск 1967 г., които бяха дошли в града да честват 50 годишния юбилей от завършването си. Проф. Станимир Йорданов, поздрави днешните абитуриенти и гимназиалните колективи с празника и им пожела след 50 години те да бъдат на това място, за да продължат с приемствеността.

Финалът на тържеството по изпращане на абитуриентите бе даден със заря и конфети.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *