Кое е по-важно от секса в една връзка?

В началото на всяка нова любовна връзка, ние се съсредоточаваме върху качеството на секса. За нас е важно да имаме невероятни изживявания в леглото, забравяйки, че щастливата любовна връзка не се гради само върху секса.
Да бъдеш интимен и уязвим с любимия човек е неописуемо. Ако искате да сте щастливи, добре е да си припомните кои други неща са решаващи за вашето щастие.
Кое е по-важно в една връзка от секса?

Доверие
Дори и най-страхотният секс няма никакво значение, ако няма доверие помежду ви. Доверието е един от най-важните фактори в една връзка. Трябва да се доверите на партньора си и той на вас. Трябва да се доверите на другата ви половина със сърцето си. Да вярвате, че той или тя ще ви остане верен, че никога няма да ви нарани.

Уважение
Уважението е втората важна стъпка в любовните взаимоотношения, което има много по-голяма стойност от секса. С половинката ви трябва да се уважавате взаимно. Да цените времето, ценностите си, пространството и т. н. След като започнете да губите уважение, вие сте загубили цялата си връзка. И няма значение колко страстен е сексът ви.

Любов
Любовта не може да се прояви във всяка връзка. Може да обичате секса с този човек, но ако не обичате истински него…. Любовта е неописуемо усещане, което не е лесно да се изрази в думи. Но винаги ще го разпознаете като усещане. Сексът и любовта могат да вървят заедно, но те са и две много различни неща.

Комуникация
Как бихте определили комуникацията между вас и половинката ви? Това не включва само мръсните приказки в леглото. Добрата комуникация е ключова дори за хубавия секс. Отварянето и честността на комуникацията е от съществено значение за дълготрайните взаимоотношения.
Трябва да сте в състояние да изразите своето мнение, както и вашият партньор. Да бъдеш способен да изразяваш себе си, желанията, да изслушваш, да бъдеш свободен да изразиш несъгласието си е много по-важно от секса в една връзка.

Подкрепа
Да имаш подкрепящ партньор е изключително важно за една връзка. Това е част от основата, върху която градим едни пълноценни любовни взаимоотношения. Сексът може да е прекрасен, но ако той или тя не са до вас в трудните ви моменти, в лудите ви мечти, замислете се дали това е връзката, от която се нуждаете.

Страст
Страстта е важна за секса, но тя не се ограничава само с него. Важно е вие и партньорът ви да чувствате страст един за друг. Това означава, че вашата страст ще ви накара да бъдете отдадени един на друг, на вашата връзка. Аз-жената

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *