Козлите се разбраха с двама от Симитли

Шефовете на „Банско“ се разбраха с Борислав Сандев, който ще остане в тима след едноседмичните проби. Играчът идва от „Септември“ (Сим), където игра през миналата година. Друг нов футболист, също доскорошен кадър на симитличани – Смилен Златанов, също получи одобрението на старши треньора Димитър Крушовски. Вече на пълни обороти тренират местният колорит Красимир Дурчов и Александър Кехайов, които бяха контузени.
За момента все още не е решен проблемът с намирането на втори вратар. След напускането на Захари Димитров козлите разполагат само с Ангел Юсев. Юношата на тима Антон Бенин ще се нуждае от по-голям период от време, за да може да си върне формата, след като от много време не е играл на голям терен, а е пазил на малки вратички.
В Банско очакват да се подсилят с бивш младежки национал. „Няма да споменаваме името му, докато се случат нещата. Като цяло подготовката в отбора ни върви по план и мисля, че вече навлизаме в нужното ниво. Стоим далеч по-добре във физически план, ще бъдем в оптимално състояние за началото на първенството“, коментира наставникът Д. Крушовски.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *