Кои са най-извратените и кои са най-добрите любовници сред зодиакалните знаци

Лицето, което хората показват в ежедневието си, в повечето случаи по никакъв начин не съвпада с това какви са в секса. Когато става дума за интимност, повечето хора имат много различна същност от тази, която другите виждат. Това е тази страна на личността, която е запазена само за интимните партньори. Астролозите твърдят, че зодията говори много не само за характера на човека, а и за неговото поведение в секса. Така че знаейки зодията на човека срещу вас, можете да си направите изводи какво харесва той в леглото. Ето какви са сексуалните предпочитания на всяка от зодиите:

Овен
Смели и настроени приключенски по природа, представителите на тази зодия определено са най-извратените в зодиака. Наистина са много малко нещата в секса, които един Овен не би се съгласил да опита. Те не се нуждаят от много убеждаване в това отношение.

Телец
Абсолютна противоположност на представителите на зодия Овен, Телците са „най-меките“ в зодиака, когато става дума за секс. Известни с мързела си, те са почитатели на старомодния бърз секс и стандартна мисионерска поза. Често те са по-заинтересовани от това да приключат, отколкото от цялото пътуване.

Близнаци
Близнаците са изключително секси. Те се наслаждават на любовната игра и обичат да експериментират, затова знайте, че винаги ще се забавлявате, когато сте с тях. Те често обичат да включват и секс играчки, които да нажежат още повече обстановката.

Рак
Родените под този знак са невероятно безкористни любовници. На първо място те искат партньорът им да бъде щастлив в леглото. Освен това са и много чувствени. Но Раците могат също да изненадат своите любовници, освобождавайки по-тъмната своя страна. Това обаче може да се случи, когато смятат, че наистина могат да се доверят на партньора.

Лъв
Лъвовете са старомодни романтици. Те се наслаждават на дългите прегръдки почти толкова, колкото и на активността между чаршафите и се наслаждават на това, че виждат партньора си удовлетворен. Всъщност Лъвовете може до такава степен да се съсредоточат върху удоволствието на партньора, че съвсем да забравят за своето.

Дева
Родените под този знак са естествени перфекционисти и няма изключение, когато става дума за забавление в леглото. Подобно на Лъвовете, Девите също ще се постараят партньорът им да се чувства повече от добре по време на секс, което ги прави едни от най-добрите любовници в зодиака.

Везни
Везните са изключително чувствени любовници. Те са съсредоточени върху удоволствието на Партньора им и се наслаждават на интимността, която сексът подхранва. Разтапящ поглед, любовен шепот и дълги целувки са едни от най-любимите им занимания в леглото.

Скорпион
Понякога обичат да експериментират. Те са готови да опитат почти всичко, за да запалят искрата. Всъщност, ако сте Скорпион и все още не сте опитали някое по-нестандартно занимание в леглото, вероятно изпускате.

Стрелец
Стрелците са естествено любопитни, като това включва и интереса им към порното. То е не просто чудесно за захранване на любопитството, но и за нови идеи, които да опитат в спалнята. А Стрелците са големи фенове на експериментите. Важното в случая е да могат да направят разлика между секса в тези филми и в реалния живот, тъй като това може да остави чувство на неудовлетворение у тях.

Козирог
Козирозите обичат да поддържат интереса висок, когато става дума за секс. Те обичат да сменят пози и да използват различни техники по време на любовната игра. Представителите на тази зодия искат да се уверят, че цялото преживяване е приятно и за двамата партньори. Те също така са склонни да се приспособяват към предпочитанията на партньора им.

Водолей
Водолеите са със свободен дух и са почитатели на „мръсния“ секс. Те нямат против да се забавляват на публично място или да бъдат шумни в леглото. Представителите на тази зодия искат да живеят живота си на пълни обороти, включително и по отношение на секса. Те обикновено се чувстват уязвими, когато се отдадат на интимния момент. Това ги прави и много добри любовници, тъй като по този начин се засилва връзката между партньорите.

Риби
Рибите са готови да направят всичко, за да бъде доволен партньорът им. Много вероятно е да притежават доста богата колекция от секси бельо, с което допълнително да разпалват страстите. Рибите искат да поддържат вълнението в леглото живо, дори ако са с един и същи партньор от години.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *