Комитите стискат палци за истински мач със съименниците от Струмица

„Беласица“ договори още една, осма поред контрола през зимната пауза на 17 февруари, седмица преди рестарта на първенството в ЮЗ Трета лига. Съперник на комитите е “Пирин” /ГД/, който ще гостува в Петричко.
„Не бях планирал спаринг за тази дата, но в крайна сметка я включихме в календара. Тъй като неврокопчани са гости в първия пролетен кръг, а ние сме домакини, срещата ще се играе при нас. Двубоят срещу “Беласица” /Струмица/ в рамките на турнира „Петричка пролет“ се оказа чиста загуба на време, тъй като македонците дойдоха с юношите и полза от 90-те минути нямаше. Дано утре /б.а. днес/ комшиите пристигнат с първата си формация и да стане мач от 14,00 ч. на терена в с. Марикостиново. Македонците искаха да ни посрещнат на тяхното изкуствено игрище, но ние вече месец тренираме на меки терени и логично не приехме, за да се предпазим от контузии“, коментира старшията Данаил Бачков.
Той изрази надежда, че младите му футболисти Тодор Кръстев, Владислав Стоилов и Велислав Петрушев, които пропуснаха заради болести и контузии предната седмица, ще са на линия. По-сериозна е ситуацията със 17-годишния нападател Георги Спасов, който продължава да лекува разтегнат мускул. Бачков прогнозира, че ще разчита на най-опитния в състава Благой Наков за официалните мачове след 2-ия кръг, за да навакса с кондицията. „Рано ми е още“, солидарно с наставника отряза мераците на феновете да го видят в игра по-рано халфът.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *