КУРИОЗНА ОФЕРТА! Коко Динев иска за 10 г. цялата спортна база в Сандански и с. Вълково срещу наем… 1 лв.

След шест години популярният като любимец №1 на фолкпевиците санданчанин Коко Динев отново слага ръка на футбола в Сандански, като този път иска цялата спортна база на градския стадион и игрището в село Вълково срещу 1.00 лев наем.

Куриозното искане на Коко Динев за ползване на градския стадион, тренировъчното игрище, съблекалните в Сандански и игрището в с. Вълково общо срещу сумата от 1.00 лева бе обсъдено на заседание в постоянните комисии към ОбС – Сандански и получи „зелена светлина”. Искането е депозирано от ОФК „Вихрен”, а срокът за отдаване на спортната база под наем е за 10 години.

По време на заседанието на комисията по общинска собственост стана известно, че в момента ОФК „Вихрен” се ръководи от вече експрезидента на клуба и бивш съветник в Общинския съвет в Сандански Георги Манолев. Неформален президент обаче е Константин Динев-Коко, който близо 5 години бе начело на футболната управа в Сандански по времето на екскмета Андон Тотев, като и тогава президент на клуба бе именно Георги Манолев.

С мнозинство членовете на ПК в състав: председател д-р Георги Панчев и членове Живко Иванов, Димитър Димитров и Янко Ангелов, гласуваха искането да бъде подложено на обсъждане и дебат на предстоящото юлско заседание на ОбС – Сандански. Единствен „против” бе Живко Иванов. За да бъде предоставена цялата спортна база на градския стадион на ОФК „Вихрен” е необходимо мнозинство от 15 гласа от общо 29 съветници в Общинския съвет. Искането е за предоставяне под наем за десет години на терен с площ от 21 150 декара, в който попадат тренировъчно игрище с прилежаща част от 10 550 декара ведно със сгради вляво на входа на стадиона на един етаж със застроена площ от 16.8 кв.м, административна сграда и съблекалня на два етажа. Имотът е публична общинска собственост.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. еее

    не я давайте за 1 лев,скъпо е , дайте му я за 50 стотинки, колхозници,акъл няма те, вместо общината да печели,дай те я на него, като басейните , некъдърна сган

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *