Къде са най-задоволените жени и къде си плащат за секс

Оказва се, че жените в Куба се радват най-много на горещи страсти, да – там всичко е любов и салса, но това не са най-задоволените в сексуално отношение дами.
Според ново изследване между представителките на нежния пол от Австралия, Канада, Великобритания и САЩ, жените от южния континент са най-удовлетворени от сексуалния си живот. 27% от тях са категорични, че не биха променили абсолютно нищо в приключенията в леглото!
Обаче с факта, че австралийките нямат нищо против да си плащат за секс, ако това ще им осигури луди еротични емоции, анкетата на американското издания на Cosmopolitan, направо изумява.
След това признание, откровението, че сексуалната фантазия на една не малка част от тях е свързана с омачкани чаршафи и двама мъже в тях, вече ни се струва като съвсем невинно изказване. Австралийките определено изненадват и са големи палавници!
Но и британките имат с какво да се похвалят на сексуалния фронт. Те са с най-либерални възгледи относно любовта на работното място.
Канадките пък го раздават най-взискателно – 22% от тях са категорични, че биха изоставили някой мъж, ако той надебелее. Обаче на 82% от тях не им пречи, ако половинката им изкарва по-малко пари от тях.
Всъщност, представителките и на другите нации са доста либерални в това отношение – 74% от американките, 69% от британките и 60% от австралийките споделят същото мнение.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *