Кюстендилски коафьор, роден на Съединението, приготви шаран за ЧРД

49 години точно в Деня на Съединението навърши известният кюстендилски коафьор Васил Янчев. По-голяма част от деня той изкара в работна обстановка, като партито за празника запази за вечерта. Васко от години се е утвърдил в бранша в Кюстендил, иначе е родом от село Никудин, което е на 30 км от Сандански.
„Ще празнувам с приятели и семейството си вкъщи, все пак ставам на 49, а не на 50. Приготвил съм хубави напитки и 50-сантиметров шаран. Рибата ще сготвя аз, тъй като съм професионалист в кулинарията“, казва с усмивка Васил Янчев.
Естествено, първа за рождения му ден го поздравила съпругата му Катерина. Дамата бе два мандата общински съветник от БСП и за кратко заместник областен управител на Кюстендил в служебното правителство тази година.
„Получих много подаръци, няма да издавам какви са. Те са си за мен и много си ги харесвам“, казва с усмивка рожденикът. Той си пожела още дълго време да изглежда така, както в момента, здраве и звездата, която бди над него, да го пази за години напред. Поздравили го много приятели, а той останал много щастлив от вниманието.
ГЕРГАНА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *