Ласкин: Дъртите аут от театър! Стоянка Мутафова го посече: Внимавай какво говориш!

Устатият Васко да Гама от село Рупча тази седмица си позволи да засегне своите по-възрастни колеги. Той заяви в национален ефир, че един артист трябва да знае кога да сложи край на кариерата си. „Не ги разбирам тези, които искат да играят с бастуни, байпаси и патерици“, заяви Ласкин. А срещу изказването му се надигна вълна от недоволство от театралите на достолепна възраст.

Разбира се, веднага всички се сетиха първо за Стоянка Мутафова. Най-възрастната действаща актирса у нас преди дни отново напълни залата с преставлението си „Госпожа Стихийно бедствие“. Тя бе помолена да коментира думите на колегата си. „Не ходя с бастун, нито с патерици, нямам и байпас. Но продължавам да играя и хората ме искат. Мен сцената ме крепи, тя е моят живот“, заяви актрисата на близо век.

Според Стоянка, Ласкин не е имал предвид нея и другите възсрастни театрали, а само един конкретен, когото не обича от години. Затова и за нея е грешка да прави подобни обобщения, вместо да назове конкретни имена. Мутафова е категорична, че Иван винаги е изразявал уважение към по-възрастните си колеги и се прекланя пред техния талант.

А Госпожа Стихийно бедствие не може да каже и една лоша дума за семейството Ласкин-Сърчаджиева. Тя е била много близка с Пепа Николова, а сега и с дъщеря й. Освен това,Мутафова е чувала какво ли не по свой адрес, но нищо не може да я засегне така, че дая накарая да слезе от сцената, пише „България днес“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *