ЛИНЕЙКА ТРЪГНА ОТ ЗАТВОРА В БОБОВ ДОЛ! Лапачо в критично състояние

Поставиха стент в сърцето на излежаващия четиригодишна присъда в затвора в Бобов дол наркодилър от Дупница, 62-г. Николай Николов-Лапачо. Още в понеделник Николов бил докаран под стража в критично състояние в една от болниците в Дупница със сърдечносъдова криза. Пулсът му бил учестен, трудно дишал. След преглед от кардиолог му е направена коронарография и е сложен стент на кръвоносен съд в сърцето. Докато е в болница, пред вратата на стаята ще стоят денонощно двама надзиратели, които с присъствието си стряскат  новоприетите пациенти в кардиологията.

Само стентът струва 800 лв., престоят в болницата и медикаментите за лечението му са около 300 лв. Лишените от свобода се лекуват за сметка на държавния бюджет.

Както „Струма“ писа, Н. Николов-Лапачо излежава присъда от 4,5 г.  в затвора в Бобов дол. При обиск в дома му в Дупница криминалисти откриха везни за измерване на наркотици и пликчета за разфасоване на дрога. Той е стар познайник на полицията. От дълги години се занимава с наркоразпространение. Лежал е няколко пъти в затвора.

Преди около година беше хванат в момент на продажба на ловна пушка в местността Дренски рид край Дупница.

ДРАГО МИРОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *