Луна в овен! Ден на недоразумения и напрежение, лесно може да направим грешки

Слънцето и Луната днес са в квадрат (11:21ч) – Интуицията и съзнанието ще бъдат в противоречие, не трябва да слушате вътрешния си глас по това време. Възможни препятствия в делата, лесна раздразнителност. Има вероятност от извършване на грешки, кавги, недоразумения и емоционално напрежение. Жените могат да имат здравословни проблеми. Съществува възможност за несъгласие, недоразумение с противоположния пол.

Луната е в знак Овен от 02:28 ч. Проследете внимателно стъпките си дотук, премислете своите привидно слаби места и скритият зад тях потенциал, който чака да го проявите. През днешният ден можете да се усетите без ясен поглед и разбиране на случващото се, притиснати до стената и с „вързани ръце”, но точно сега имате шанса да откриете резервен изход, за който не сте и подозирали.

Ден, в който трябва да намерите своя вътрешен баланс, да устоите там, където сте. Направете нови стъпки в стара ситуация. Разширете своите граници на търпимост и разбиране. Преосмислете пътя, който сте изминали дотук. Помислете пред какво си затваряте очите и от какво сте заслепени? На кого сте преотстъпили силата си? Трябва да се реабилитирате най-напред в собствените си очи. Потърсете нова гледна точка към позната вече ситуация. Открийте нов подход към нея. Разпознайте и приемете трудните учители в живота си – партньори, приятели, роднини, колеги. Бъдете гъвкави и същевременно устойчиви на изпитанията и предизвикателствата.

Голяма е вероятността стреса да доведе до главоболие, затова отделете време да разпуснете. Масаж на главата и лицето ще доставят удоволствие и ще донесат много полза. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *