Любовен хороскоп за 11 – 17 декември 2017

През втората седмица на декември, Меркурий продължава да бъде в своята ретроградна позиция. Около него е Венера, а в събота Слънцето ще заеме прекрасна позиция към Уран. Стари любови ще напомнят за себе си, ще разрешаваме любовни проблеми, но ще можем и да привлечем нова любов в живота си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните представители на зодията ще имат възможността да обсъдят въпроси, които ги вълнуват. Ще успеете да преоткриете себе си, половинката си. Може да осъзнаете, че партньорът ви споделя вашите житейски ценности и това ще ви вдъхнови да предприемете нещо заедно, може би спорт, курс, семинар, пътуване.

Телец

Ако се намирате във връзка, това ще бъде една добра седмица за вас и любимия човек, в която ще обсъдите важни финансови въпроси. Може да се наложи да вземете решение относно съвместна инвестиция. Необвързаните Телци ще направят равносметка за интимния си живот и ще осъзнаят какви промени е добре да направят, за да се придвижат напред.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците ще бъде повече от хармоничен. Да, Меркурий все още е ретрограден във вашия партньорски сектор. Дори и да се стигне до някакво неразбирателство с половинката, Венера ще помогне да възвърнете хармонията.

Ще бъдете мотивирани да постигнете разбирателство по отношение на всички съществуващи несъгласия, които може да имате. Ако сте необвързани, не оставайте у дома, никога не знаете кого ще срещнете! Бъдете социални!

Рак

Любовта за обвързаните Раци ще продължава да се задълбочава. С партньора ще наблегнете върху неща, които в миналото сте пренебрегвали. Този път разликата е, че ще започнете повече да се подкрепяте един друг. Необвързаните представители на зодията може да попаднат в ситуация на флирт с колега, от който може да се роди романтична среща и дори нещо повече.

loading...


Лъв

Меркурий, планетата на комуникацията в момента е ретроградна във вашия сектор на любовта. Помислете дали да се впуснете в тази стара-нова авантюра. Венера ще изпита емоциите ви и това ще ви тласне към рискове, възможни са обрати, затова не бързайте.

Дева

Тази седмица хармонията и домашният комфорт ще бъдат възстановени. Любимият човек ще влезе в ролята на миротворец и ще инициира примирение. Ако сте необвързани, близък приятел може да настоява да ви запознае с някого, който преди не е бил интересен за вас. Възможно е сега емоциите ви да са различни.

Везни

Разговорите с любимия човек ще излязат извън рамката, но ще бъдат много вдъхновяващи. Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Фокусирайте енергията си в тази седмица, която ще ви позволи да споделяте повече своите мисли и чувства. Бъдете изобретателни в изненадите един към друг.

Скорпион

Ако вие и партньорът ви не сте били на една и съща вълна в последно време, това ще бъде добра седмица, в която да отделите повече време за разговори. Възможно е да обсъдите финансовото ви състояние и да оптимизирате разходите. Само ако говорите открито един с друг ще може да постигнете консенсус, а компромиси трябва да има и от двете страни.

Стрелец

Въпреки че може да се почувствате така, сякаш не се намирате в любовта по начина, по който ви се иска, определено ще се справите със ситуацията.

Меркурий все още е ретрограден в знака ви, но ще се свърже по положителен начин с Венера, планетата на любовта и хармонията, която вече е в знака ви. Това е огромно съдействие, ако искате да изгладите някои несъвършенства в комуникацията с любимия човек.

Ако сте необвързани, това може да се окаже една чудесна седмица и да намерите нов партньор. Слънцето във вашия знак ще бъде в прекрасен ъгъл с Уран – планетата на изненадите, която сега е във вашия романтичен сектор. Една случайна среща може да промени всичко.

Козирог

Ако до този момент не сте се консултирали с лайв коуч, семеен терапевт, може би е добре да помислите върху идеята. В случай, че има някаква любовна болка в миналото ви, добре е да я елиминирате от живота си. Така, ако сте необвързани ще дадете път на новата любов.

За обвързаните Козирози подобен сеанс със специалист може да помогне на връзката ви да заеме ново ниво. Като цяло тези, които се намират във връзка ги очакват хубави новини и повод за празнуване.

Водолей

Седмицата е подходяща за преосмислянето на романтична връзка, която сте имали с приятел. Дали приятелството не се е превърнало в нещо повече? Кой е по-влюбен и ще имали взаимоотношения само на сексуално ниво, без обвързване? За щастие изглежда, че и двамата може да получите това, което искате.

Просто трябва да сте готови да позволите на тези взаимоотношения да се развият по начина, по който трябва. Спрете да се опитвате да дефинирате случващото се, просто му се отдайте.

Риби

Рибите ще се вълнуват повече от работа, служебни промени и взимането на важни решения. Тук обвързаните представители на зодията ще се нуждаят от съветите на любимия човек. Ако сте необвързани, бивш колега, някой, който е бил свързан с работата ви в миналото ще покаже своя романтичен интерес към вас.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *