Любовен хороскоп за 15 – 21 януари

Планетата на любовта – Венера, ще окаже силно влияние върху любовния ни живот. Нейната положителна вибрация ще се усеща до 10 февруари. Обрати, романтика, силни чувства… Това е само част от изненадите, които ни е подготвила. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако смятате, че половинката ви е вашият най-добър приятел, то наистина сте късметлии в любовта. Тази седмица ще прекарате повече време с половинката и това ще ви помогне да се преоткриете. Независимо дали сте от дълго време заедно или скоро сте започнали връзката си, ще научите по нещо ново един за друг и това ще усили пламъка на любовта. Ако сте необвързани, приятел може да ви запознае с интересна личност.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще се радват на усещането за дълбочина във връзката. Любовта им ще бъде непоклатима. Ще се чувстват подкрепяни от любимия човек, но и те ще покажат своята загриженост към него. Вашата увереност благодарение на любовта ще ви помогне и в работата. Необвързаните Телци да следват събитията около тях и да не избързват.

Близнаци

Новолунието ще стимулира връзката на обвързаните Близнаци. Ще имате възможността да направите по-сериозни планове за двама ви. Необвързаните представители на зодията може да видят на хоризонта някоя интересна личност. Но не се опитвайте да сравнявате него или нея с предишните ви партньори, това ще е невъзможно. Тази личност ще се откроява.

Рак

Обрат в любовния живот на Раците! Това ще се случи благодарение на непредсказуемата Луна и по-специално новолунието, което ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор. С любимия човек ще имате възможност за ново начало в определено измерение на вашата любовна връзка. Но бъдете готови да проявите повече гъвкавост с партньора, когато се движите напред, тъй като няма да липсват малки препятствия.

Лъв

Представителите на зодия Лъв ги очакват много хубави моменти в любовта, благодарение на Венера. В сряда, планетата ще се премести в сектора на връзките ви и ще остане в тази част на графиката до 10 февруари. Ако скоро сте срещнали някоя интересна личност, има шанс отношенията да се развият. Обвързаните Лъвове ще се радват на сладка любов.

Дева

Що се отнася до любовния живот на Девите, тази седмица те ще се чувстват така, сякаш са се качили на влакче в увеселителен парк! Новолунието ще окаже влияние върху техния сектор на романтиката и това ще им помогне да запазят любовните искри с някого, който е пленил сърцето им.

Но не са изключени обрати, обърквания. Въпреки това нова енергия се отваря към Девите в любовта, бъдете търпеливи.

Везни

Любовта е във въздуха, уважаеми Везни! Ако сте необвързани, тази седмица може да има промяна по отношение на романтиката в живота ви. Венера ще се премести във вашия сектор на любовта и ще се задържи така до 10 февруари. Обвързаните представители на зодията ще се чувстват така, сякаш се влюбват отново един в друг, а някои ще започнат да правят и планове за бебе.

Скорпион

Ако скоро сте започнали връзка, тази седмица може да решите да представите новата си половинка на семейството. Необвързаните скорпиони ще получат предложение от приятел за ново запознанство, не го отхвърляйте. Той или тя може да се окаже вашето перфектно съвпадение.

Стрелец

Ако сте влюбени, тогава за вас новините са чудесни! След сряда ще забележите, че комуникацията между вас и любимия човек значително се подобрява. Ще имате желание да споделяте, да вземете жизненоважни решения за финансите, за връзката ви. Тази хармония ще се задържи до 10 февруари.

Козирог

Що се отнася до любовта, Козирогът ще бъде водещата фигура през тази седмица. Новолунието във вашия знак ще ви помогне да поставите ново начало във връзката ви.

Въпреки и да имате решение за това как да се справите с определени ситуации, половинката ви може да не е на същото мнение. Комуникацията е много важна в разрешаването на катаклизмите.

Водолей

В сряда, Венера, планетата на любовта и красотата, ще влезе в знака ви и ще остане в него до 10 февруари. В резултат на това, ще забележите по-голям магнетизъм, без да се налага да полагате никакви специални усилия.

Представителите на противоположния пол ще бъдат привлечени към вас като пеперуда към пламъка на свещ. Бъдете смели и изразявайте своите странности, сега е моментът да подобрите романтиката във връзката.

Риби

Обвързаните Риби е много вероятно да се почувстват изморени. За щастие Вселената ще ви даде възможността да се порадвате на моменти само с любимия човек. Отдайте се на уединение, направете си кратка почивка. Ако сте необвързани, помислете дали стари любовни рани не ви пречат да отворите сърцето си за нова любов. Помислете за разговор с лайф коуч. az-jenata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *