Любовен хороскоп за 25 септември – 1 октомври 2017

Очакват ни дни на промени по отношение на любовта. Няма да липсват разногласия, но ще има и много романтика, за някои и нова любов. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни любовен хороскоп.

Овен
Пригответе се за голяма промяна в любовния ви живот. Тази сряда Юпитер, който сега е във вашия партньорски сектор, ще се противопостави на Уран.
Възможно е да има внезапна промяна в посоката на вашето състояние на взаимоотношенията и тя може да стане по един или друг начин – необвързаните да намерят нова половинка, а обвързаните да прекратят връзка. Добрата новина е, че вие ще решавате, ще контролирате желанията си. Голямата промяна идва.

Телец
Последната седмица на септември ще бъде с много романтични перспективи за вас, Телци. С вашата управляваща планета – Венера, която се движи през вашия любовен сектор, до 14 октомври имате големи шансове за нова любовна тръпка. Тази седмица обаче има едно предупреждение.
В петък Венера ще се противопостави на Нептун. Може да се окажете разочаровани от някого, с когото се срещате на този етап. За щастие ще преминете успешно през тези емоции, защото душата ви е отворена за нова любов.
Кои зодии са с най-голямо либидо?

Близнаци
В началото на седмицата може да се почувствате така, сякаш вие и вашият партньор не сте на едно мнение по много въпроси. Ще ви се струва, като че той или тя са по-студени към вас. От друга страна и двамата няма да сте готови на компромиси.
За щастие в петък комуникацията ще се подобри, разговорите ще бъдат много по-приятни и ще сте готови на отстъпки. Ако сте необвързани, може да задълбочите комуникацията с някого, с когото смятате, че можете да имате истинска връзка.

Рак
Докато обикновено в любовта не се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате, тази седмица ще трябва да бъдете реалисти. Възможно е вашето виждане за перфектната романтика да се размине с реалността и да останете леко разочаровани, независимо дали сте на първа среща или имате сериозна връзка. Задайте вашите стандарти, но не ги правете невъзможни за човека срещу вас.

Лъв
Обвързаните представители на зодията ще играят игрички с любимия човек, които от една страна ще ги изтощят, а от друга ще ги накарат да се почувстват истински развълнувани. Ще обсъдите важни житейски въпроси, засягащи връзката ви. След събота ще ви бъде много по-лесно да вземете заедно решенията.
Защо женените мъже са серийни прелюбодейци?

Дева
Девата винаги е критична и може да намери нещо нередно във всеки един момент. За съжаление тази ваша черта може да саботира романтиката ви. Всеки допуска грешки, но е важно да подходите с разбиране.
За щастие тази седмица ще забележите промяна в себе си и ще ви бъде по-лесно да покажете чувствата си към половинката. Ако сте необвързани, отворете сърцето си за нова любов.

Везни
През последната една година, със сигурност са настъпили големи промени във взаимоотношенията ви. Тази седмица планетите ще ви помогнат да събудите нещо в себе си, което да освежи любовния ви живот и да го направите по-интересен за вас и половинката ви. Ако сте необвързани, ще имате шанс за нова любов, тази, която търсите.

Скорпион
Границата между романтиката и приятелството може да се размие. Обектът на вашите желания очевидно е ваш приятел. Дали не навлизате в мътни води? Много скоро обвързаните Скорпиони ще спечелят космически джакпот в любовта. Останете фокусирани за събитията.

Стрелец
Динамичен ще бъде любовният живот на Стрелци. Това ще се дължи на влиянието на Юпитер и Уран. Ако сте настроени, че нещо ще се случи, малко вероятно е това да стане и обратно. Необвързаните представители на зодията ще „събудят“ любовния си живот. Нова любов ще ви накара да се усмихвате.

Козирог
Силата ви може да е твърде голяма, за да може партньорът ви да се справи с нея тази седмица. Плутон, планетата на трансформацията и дълбочината, се движи през вашия знак. Ще се почувствате така, сякаш цялата ваша воля и решителност са се завърнали в живота ви.
Не забравяйте, че вашият партньор може да не е в състояние да се справи с вашето ниво на интензивност. Все пак силата е секси, но бъдете умерени.
Защо избираме неподходящи мъже?

Водолей
В началото на седмицата може да настъпят разногласия с половинката по отношение на финансите. Ще се почувствате така, сякаш той или тя възпира ваша идея за инвестиция.

Въпреки че няма да сте съгласни с любимия човек, добре е да не забравяте, че бавният, но стабилен доход е най-добрият вариант. Въпреки проблемите не забравяйте за романтиката.

Риби
За Рибите е много важно да имат партньор, който да подкрепя мечтите им. Всъщност това е една от най-важните качества в отношенията за вас. За щастие, тази седмица ще почувствате, че вашите очаквания са напълно оправдани. Любимият човек ще ви напомни по всякакъв начин какво е подкрепа. Необвързаните Риби имат шанс за ново и интересно запознанство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *