Любовната история на голата Серина Уилямс (СНИМКА)

Серина Уилямс както никога не сте я виждали! Чисто гола и с доста наедряло коремче в очакване на първата си рожба! Така я представя американското издание „Венити Феър“ в най-новия си брой, а заглавието е красноречиво – „Любовна история“. Носителката на 23 титли от Големия шлем разкрива, че детето не е влизало в плановете ѝ за годината, но е категорична, че го очаква с нетърпение.  Серина научила, че е бременна дни преди Откритото първенство на Австралия – последният турнир, на който участва и от който спечели трофей.

„О, Господи, не може да бъде! Трябва да играя в турнир! Как ще играя на Откритото първенство на Австралия? Планирах да спечеля „Уимбълдън“ тази година“, казала си Уилямс.

Уилямс трябва да стане майка за първи път през септември, когато е на 36 години. Тя обаче се зарича, че това няма да бъде края на успешната ѝ кариера. Тя планира да се върне на корта и да „възобнови приказката си“.

 

Преглед на изображението в Twitter

Серина разкри и как се е почувствала, когато е получила предложение за брак от своя приятел – основателя на една от социалните мрежи Алексис Охаян, пише бтв. „Знаех, че предстои. Казвах си: „Серена, готова си! Това е, което искаш!“, спомня си тенисистката. На въпроса дали именно тя е най-успешният спортист на своето време, Уилямс отговори многозначително: „Ако бях мъж, нямаше да ме питате!“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *