ЛЮБОПИТЕН СЛУЧАЙ! Закопчаха със скоба личния мерцедес на вр.и.д. шефа на ОбС – Сандански Н. Шаламандов, той твърди: Не съм в нарушение

Закопчаха със скоба личния мерцедес на временно изпълняващия длъжността председател на Общинския съвет в Сандански Николай Шаламандов. Той паркирал сутринта около 9 часа личния си автомобил пред сградата на общината, на паркинга, обособен за служебните автомобили, без да плати, не е пуснал и SMS за „синя зона“. След час и половина пристигнал служебният автомобил на звено „Синя зона“ и поставил скоби на мерцедеса.

„Не съм изпращал есемес и не съм платил такса на служителите към звеното за „синя зона“. Паркирах автомобила си, след като дойдох на работа. В момента съм временно изпълняващ длъжността председател на ОбС – Сандански и съм с подписано пълномощно от председателя д-р Георги Синански. Паркирах на паркоместата, обособени за служебни автомобили на община Сандански. Аз съм служител на община Сандански в момента, въпреки че съм временно ОбС председател. Смея да твърдя, че не съм нарушил наредбата за паркиране в „синя зона“, заяви Н. Шаламандов.

Потърсихме за коментар началника на звено „Синя зона” Иван Попов. Той поясни, че след като не е пуснат SMS и не е извършено плащане за паркиране в „синя зона”, след просрочване на времето от 1 час, посочено в наредбата, се поставят скоби. „Служителите са си свършили работата”, заяви Ив. Попов.

Изненадващо обаче към 12.00 ч. автомобилът на Н. Шаламандов бе освободен, като скобата бе свалена. „Не съм плащал за сваляне на скобата. Не съм се обаждал на никого”, заяви Н. Шаламандов, след като сам установи, че скобата от мерцедеса му е свалена.

Изненадващо ръководителят на звено „Синя зона“ Иван Попов малко след 17 ч. вчера по телефона по повод поставените скоби на автомобила на Николай Шаламандов заяви: „Не е нарушител Н. Шаламандов, той е подал SMS съобщение с интервал между числата и буквата на автомобила и по този начин системата не е отчела съобщението. Случват се много рядко такива ситуации с SMS съобщения, хората не могат правилно да изписват съобщенията и затова на паркираните автомобили се поставят скоби”.

Изявлението му е много странно, тъй като лично Н. Шаламандов потвърди, че нито е пуснал SMS, нито е платил за „синя зона“.

ЛИДИЯ МАНЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

4 Коментара

  1. Миро

    Този е супер нагъл и прост тип! Ето това е нашата държава, а за обикновенния човечец скубане до безкрай! Тази синя зона отдавна е изгубила смисъл, а такива случаи само го доказват! За едни може, за други не, тоя е за затвор!

    Отговори
  2. Пешо

    Повдига ми се,когато коментирам такава наглост. Някой да твърди, че личният му автомобил е служебен на общината, а друг след него да замазва нескопосано гафа! Отблъскваща история!

    Отговори
  3. Стефчо

    От утре всички служители на общината, да паркират безплатно личните си автомобили на служебният паркинг. Безсрамник и Смешник!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *