Малкият Бойко копие на дядо си на 2 годинки

Копие на дядо си Бойко Борисов е малкият внук на премиера, който носи името му – Бойко. Това отчитат и роднините, и близките на детето, което на 31 януари навърши две годинки и вече радва с първи думи майка си Венета. Единствената дъщеря на министър-председателя роди през 2016 г. първия си син и го отглежда в България, като не пропуска често да гостува с него при известния му дядо.

Премиерът не крие, че Бойко му е слабост и го радва с любопитството си и будното желание да опознае и пипне всичко около себе си. И по тази черта двамата си приличали много, освен външно. Снимки на Борисов от детските години ясно показват, че внучето му е наследило много от неговите черти.

Според рождената карта на детето пък няма да е чудно, ако някой ден то наследи дядо си и в професионален план. Затова подсказва не само зодията му Водолей, която дава на хората от нея таланти за обществени и политически изяви, както и слава, но и датата – 31 януари, на която е родена и пророчицата Ванга. Това предопределя, че детето ще се интересува от нематериалното, ще се стреми към духовно израстване и ще се ръководи от ценности за възвисяване на човечеството, разкриват астролозите.

Близки на премиерското семейство също са на мнение, че детето отсега показва самостоятелност и силна воля, тъй като и проходил, и проговорил на доста ранна за момче възраст.

Според нумеролозите пък настоящата 2018 г. ще е много спокойна и добра за малкия Бойко, отчитайки рождената му дата. Той ще е в лична година 7, през която интелектът работи на пълни обороти и е благоприятна за индивидуална работа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *