Малчуган от школата на ОФК „Пирин“ се срещна с отбора на Бербатов преди мегашоуто, получи топка с автографи

Надеждата от школата на ОФК „Пирин“ – Благоевград Георги Ридарски спечели топка с ценни автографи в благотворителния мач на Димитър Бербатов, който се игра миналата седмица на стадион „Васил Левски“. Ученикът на III ОУ „Димитър Талев“ се включи в игра в социалната мрежа Фейсбук, написа текст за благоевградската футболна звезда и се нареди сред 15-те участници с най-много харесвания. Това му донесе 2 билета за Сектор „А“ и среща с отбора на Бербо преди двубоя, завършил 3:3.
Георги, който е внук на популярния благоевградчанин Георги Стойчев-Бъзи, посети спортното събитие с майка си Марта Ридарска. Върху спечелената топка пред него в съблекалнята се подписаха всички играчи на „Юнайтед старс“. 11-годишният малчуган дори бе заговорен от легендата на „Манчестър Юн“ Райън Гигс.
Г. Ридарски, чиито треньори в ДЮШ на орлетата в момента са Атанас Николов и Илия Христов, пристигна на мача с фланелка на ОФК „Пирин“, което провокира интерес у българските състезатели в „Юнайтед старс“. Красимир Балъков, Мартин Петров, Стилян Петров и, разбира се, Димитър Бербатов, реагираха на зелено-бялата тениска и заразпитваха момчето дали играе футбол.
„Беше невероятна вечер. Гигс ме попита как съм, какво правя, на което отговорих накратко, че съм добре и му пожелах успех в мача“, коментира Г. Ридарски.
ИВАН ДЕЛЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *