Мая Илиева спря мутренската пенсия на дупнишкия бандит Злати Златев-Златистия

Докато бе жив босът на ВИС-2 Георги Илиев се бе зарекъл да издържа финансово дупнишкия крими герой и бе заклел жена си да не обръща гръб на Златистия, при положение, че той вече не е сред живите. Близки до Златев разкриват, че страшилището на дупнишкия регион безрезултатно издирва Мая Илиева от няколко месеца насам.

Златистия буквално прегрявал телефона на вдовицата на Георги Илиев, но тя не благоволявала да му вдигне. Мая Илиева не отговаряла и на многобройните есемеси на Златев с молба за поредна финансова помощ.
„Мая ме забрави, остави ме да мизерствам. Трябват ми спешно 30 хил. лева, за да се оправя с прокуратурата, а тя се прави, че не ме познава“ – не криел огорчението си от вдовицата на Георги Илиев дупнишкият разбойник

През последния месец Златистия търсел спешно пари от десетки вехти гангстери, но всички до един му отказвали. Варненецът Христо Асенов-Бацата го излъгал, че е в Германия, където наглежда хотела си, а Ники Цветин му обявил, че самият той се нуждае от пари.

Близки до двамата твърдят, че Мая Илиева останала крайно разочарована от Златистия, когато той се появил мъртвопиян в къщата й в Панчарево миналото лято и се държал недопустимо грубо пред децата й.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *