МЕГА СКАНДАЛ! Провал за Мария Илиева в САЩ! българите в Бостън я освиркват, чакат я 3 часа

Мария Илиева вбеси феновете си в САЩ, където бе на турне, като ги накара да я чакат цели 3 часа да излезе на сцената. След това за капак се изложи с представянето си и беше освиркана.
„Отидохме в бара в 8 часа вечерта, защото концертът беше обявен за 8.30. Не искахме да закъснеем и да пропуснем началото. Мария Илиева дойде чак в 11.30! Вече никой не искаше да я слуша, толкова се бяхме изнервили от чакане!“, твърдят пред столичен таблоид възмутени българи от Бостън.
Участието било обявено като съвместно на Мария и Криско, който напоследък го раздава неин най-добър приятел. Габровецът излязъл пред публиката навреме. Три часа обаче се чудел как да я забавлява, защото дуетната му половинка така и не се появявала.
„Първо Криско обясняваше, че ей сега Мария ще дойде, после започна да пуска шеги, че все закъснявала, накрая вече му се изчерпа арсеналът и личеше, че той също се дразни“, споделиха още присъствали на изявата.
Когато най-после Мария Илиева се появила в бара, хората вече даже не се надявали да я видят и част от тях дори се били приготвили да си ходят. „Излезе на сцената в 11.30, в 12 часа вече всичко беше приключило. За това ли я чакахме 3 часа?“, питат възмутените й вече бивши фенове.
Публиката се взривила от възмущение и много от по-невъздържаните в заведението започнали да я освиркват, но тя по никакъв начин не показала да се е смутила от реакцията им.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *