Мегз проговори след операцията

Тази сутрин в 6 часа Мегз за пръв път качи клипче в инстаграм след операцията, на която се подложи с пълна упойка, пише Хотарена

Каканашева е още в болницата, но изглежда здрава и е повече от щастлива, че след 6 дневен престой най-после ще бъде изписана. Красавицата показа пълни с кръв дренажи на феновете си. Гледката с кръвта бе доста шокираща, но амбициозното миньонче призна, че и най-тежката работа на света не може да се сравни с това да стоиш затворен и да нямаш сили да станеш сам от леглото. Мегз още благодари на феновете си за подкрепата по време на операцията и разказа, че никога не би позволила да я видят слаба или зависима и затова не е качила нищо последната седмица.

Въпреки плъзналите слухове, че Мегз се е сдобила с 1 килограм силикон на видеото не се виждат големи гърди. Каканашева е облечена със спортен потник и гърдите и изглеждат както обикновено – по-скоро малки. Запознати коментират, че след слагане на импланти през първия месец гърдите са много подути и изглеждат много големи и че Каканашева би трябвало да има поне някакви отоци, бинтове или превръзка в областта на бюста.

Това означава, че или Мегз действително не си е сложила силикон или е сложила много малко и естетически издържано количество и се е възстановила светкавично бързо. Но защо да стой 6 дни в болница тогава?

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *