Месечен хороскоп за юли, вижте какво са отредили звездите за вас

Овен

Юли ще завари Овните в едно весело неконтролируемо настроение. Най-точно казано ще се чувствате като отвързани. Ще имате желание да споделяте всяка своя мисъл и емоция, независимо дали е положителна или отрицателна. Повечето ще са положителни това ще ви донесе активи още първите дни на месеца. Ще успеете да прокарате повече си идеи и малцина ще се съмняват в съобразността им. Благоприятно ще се развиват въпросите, свързани с недвижимо имущество и земя, особено през първите дни на месеца. Дните около 5 юли са най-подходящи за сключването на сделки. Общо взето каквото важно имате да правите го правете до 20 юли. След този период не се занимавайте с неща, които изискват прецизно мислене и се въздържайте от вземането на решения. Последната седмица на юли не е подходяща за нови запознанства или уреждането на въпроси от любовно естество и лични отношения. Тогава действайте со кротце и со благо, а най-добре изобщо не действайте, защото не е ясно какви точно ще са последиците. Въздържайте се от случайни сексуални контакти, а ако все пак се случи вземете предпазни мерки, за да сте сигурни за здравето си.

Телец

Юли започва с разчистване на сметки за представителите на знака Телец. Някои може да преживеят раздяла, но не се взирайте в миналото и това, което сте загубили, тъй като може да пропуснете това, което бъдещето ви предлага. А то съвсем не е малко. Мислете на принципа – всяко зло за добро и няма да сбъркате. Други от вас може и да не забележат всички тези промени или сами да ги предизвикат с поведението си. Ще бъдете погълнати от въображението ви, което ви доведе до откриването на нови хоризонти за вас. Възможно е да искате да започнете да се развивате в друга посока, поради което пътищата ви с някой да се разделят. Не бива да съжалявате за това и не се обръщайте назад. Не позволявайте и да ви бъде вменявано чувство за вина. Втората декада на месеца ще бъде истинско предизвикателство за вас. Бъдете внимателни в постъпките си, добре обмисляйте действията си. Това не е време за рискове и впускане в екстремни ситуации. Последните дни на юли ще ви дадат заслужено спокойствие. Ако сте планирали почивката си за тогава бъдете сигурни, че ще си отдъхнете както трябва, но не очаквайте особени приключения.

Близнаци

Юли ще ви завари, изпълнени със сили и желание за действие. Независимо от високите температури и мириса на море работоспособността ви ще е пословична. Въпреки това обстоятелствата не зависят от вас, за това се замете с нещо рутинно или помагайте на някого. Вземането на важни решения не е удачно точно сега. Успехи ще имате, но ги приемайте като знак, че сте на прав път, а не за да почивате на лаврите си. Не си позволявайте да се отпускате. Другата крайност също няма да е полезна за вас особено през втората декада на месеца. Най-добре точно тогава отидете на море или където сте планирали да прекарате почивката си. Не се впускайте прекалено бързо в новите познанства, особено ако сте заминали със своята половинка или приятели. Внимавайте за децата. Юли обещава да нямате грижи с парите, освен ако не се подадете на желанието да се сдобиете с нещо много скъпо. Хубаво е да си дадете сметка, че няма да може те да си го позволите или дори ако успеете дълго време ще трябва да се съвземате финансово.

Рак

Юли ще е незабравим за представителите на знака Рак. А още по-хубавото е, че това се отнася, както за личния живота, така и за служебната сфера. Водният ви характер ще ви бъде от полза и ще съумеете да комбинирате рационалното и ирационалното у вас. В работата най-добре да се съсредоточите върху изпълнението на нещата, без да се притеснявате от срокове и количество. Именно в този подход ще се крие успехът ви.Сделките през този месец ще бъдат успешни, а преговорите ще ви донесат много повече доходи, от колкото сте си представяли. В личния живот ще бъдете щастливи, както никога до сега. Месецът ще ви зарадва с хармония и чувство на взаимност. Свободните представители на знака ще имат щастието да срещнат, така търсената половинка. Важното е да не се срамувате от чувствата си и да бъдете малко по-напористи, отколкото е характерно за вас. През последните дни на месеца ви очаква успешно разрешаване на всички битови и служебни въпроси. Единственото, което трябва да направите е да се заемете с тях.

Лъв

Началото на юли няма да е най-доброто време за почивка. Ще ви вълнуват прекалено много въпроси и дори да сте в отпуска ще се чувствате натоварени психически.Умът и сърцето ви ще са в трескаво противоречие и ще се опитате да угодите и на двамата на всяка цена. Интересното е, че ще успеете, но е много вероятно да си докарате нервен срив. Средата на юли е период, в който трябва да бъдете с повишено внимание. Най-добре избягвайте пътуванията тогава. Бъдете внимателни на пътя, при боравенето с ток. Има риск от промени, които ще бъдат прекалено изненадващи за вас. За да се почувствате по-добре изберете тиха обстановка в планината , на село, където ще имате досег с природата в най-чистия ѝ вид. През последната декада на месеца някои представители на знака може да преживеят разтърсваща любовна връзка. Преживяването ще е завладяващо в емоционален и сексуален план. Все пак бъдете предпазливи и мислете за последиците.

Дева

Юли започва с изненада за представителите на знака Дева. Пригответе се за огън и страст, които отдавна не сте изпитвали. В същото време умът ви трябва да е нащрек. Може да се каже, че ще получите всичко, което пожелаете, но в един момент ще ви е трудно да носите толкова много на плещите си. В първите дни на месеца може да научите нещо изненадващо за партньора ви, което няма да го представи в най-добрата му светлина. Освен това ви очаква изкушение, но изневярата заради отмъщение често не е добра идея. Ако ви предстои сключването на важна сделка използвайте късметлийския 17 юли. Тогава ще имате кристално ясна представа за нещата и воля за изпълнение. Най-силни ще бъдете във въпросите, свързани с чужбина, висшето образование и философските аспекти. 20 юли може да ви донесе конфликти. Избягвайте изясняването на отношения тогава. Рискувате да се проявите като студен и безразличен човек, какъвто не сте. На 23 юли ще ви зарадват с добра новина, която ще ви доближи до сбъдването на ваша мечта, свързана с финансовото ви състояние. Благодарение на това ще може да прекарате последните дни на месеца така, както желаете и да се почувствате като герой от приказка.

Везни

Този летен месец няма да ви зарадва с много почивка. Дните ще са изпълнени с активност, която ще ви остави без дъх. Ако ви е било монотонно през последните седмици това ще ви направи истински щастливи. Някои представители на знака ще са затруднени от прекаленото внимание , на което ще станат обект, от страна на представители на противоположния пол. Флиртът ще е навсякъде около вас и дори може да навлече проблеми на тези, които имат вече своята половинка. Средата на юли ще ви донесе въпроси за решаване от семейно естество. Може да се наложи да прекарате повече време при роднините си. Но вложеното време и внимание ще бъдат възнаградени. Важното е да се щадите и да си давате повече почивка. Освен това пазете и нервите си. Никой проблем не е толкова важен или сериозен, за да струва психическото ви здраве. Добре ще ви се отрази на настроението ви един освежаващ ремонт. Имайте смелостта да използвате по-ярки и весели цветове, които да ви напомнят за лятото в студените дни на зимата. Ако сте решили да искате повишение средата на юли е подходящият момент за това. В личния живот се придържайте към принципа на компромисите. Дайте си сметка колко много отстъпки е направил партньорът ви в името на отношенията ви.

Скорпион

През този месец ще може да се отпуснете. Това ще ви даде възможност изцяло да се насладите на хубавите неща в живота. Юли ще ви даде шанса да се ползвате от плодовете на труда си, да се разтоварите и да се насладите на почивката. В средата на месеца за себе си ще напомнят някои нерешени въпроси и ще трябва да се съсредоточите повече. Ще се наложи да поемете отговорност. Няма как. В служебно отношение ви очаква сключването на важни договори. Нека има специалист, който да обърне внимание на всички детайли по документите. Необходимо е да контролирате изцяло процеса, тъй като са възможни пропуски, които по-късно да ви създадат проблеми. Юли ще е месец, в който въображението ви ще работи на пълни обороти и е добре да се възползвате от това. Ще виждате шанса и печалбата там, където никой друг не ги вижда. Това важи особено за първите дни на месеца. Хубаво е, обаче да спазвате границите, за да не излезете от рамките на позволеното. Пазете се от алкохола и опияняващи средства. В средата на месеца ще има не малко моменти, в които ще трябва да се борите за правата си. Ще ви се струва, че личния ви интерес е пренебрегнат. Може да имате противоречия с половинката ви и това да доведе до конфликти между вас. Втората половина на месеца ще ви дари с истинско удовлетворение. Очакват ви много приятни пътувания. Някои от вас ще имат успех в издателската дейност и висшето образование. До края на месеца нещата в тези области ще се случват по-лесно така че не пропускайте шанса си.

Стрелец

Юли ще даде много на представителите на знака Стрелец. Най-щастливи ще бъдат у дома. Ще се чувствате обичани, ценени, желани. В същото време ще сте достатъчно трезви, за да преследвате и постигате личните си интереси и цели. Периодът е добър за внедряването на нови методи в работата и безмилостна раздяла със старите похвати. Това, което може да разклати позициите ви е неразумната употреба на алкохол и последиците от нея. Внимавайте с приема на лекарства. Ако имате мечти гледайте реално на тях, за да не се загубите в собствените си представи. Последната декада на месеца е най-подходяща за извършването на по-отговорните дейности в работата. Тогава у вас ще преобладава трезвата преценка и дисциплината. Няма да ви тормозят излишни емоции. Последните дни на юли може да ви се сторят направо скучни.

Козирог

Първите дни на юли започват напрегнато за представителите на знака Козирог. Може за имате моменти, в които да си мислите, че всичко и всички са срещу вас. Общо взето няма да сте далеч от истината. Нещата ще се получават трудно и ще трябва да се справяте с много препятствия. Роптаенето срещу статуквото само ще усложни нещата още повече. Така че най-добре се борете мълчаливо. Лъч надежда ще проблесне на 7 юли – опитайте се да запазите усещането за по-дълго време. Главната опасност през периода може да бъдат вашите нереални представи и заблуди. Не търсете утеха в алкохола – няма да я намерите. Освен това дори някой друг да носи вина за трудностите ви не си позволявайте упреци към него, а търсете начин да се справите сами. Слънцето ще изгрее в средата на месеца, когато в почти всички сфери нещата ще потръгнат в правилната посока. И пари и любов ще има. Освен това ще нарасне авторитета ви и може да се преборите за една доста желана от вас позиция. До последните дни на юли шансът ще е на ваша страна, така че запретвайте ръкави и докажете, че заслужавате това, за което се борите.

Водолей

Първите дни на юли ще ви заварят в състояние на трезва равносметка. Изобщо няма да ви е страх, от това, което срещате по пътя си и ще сте твърдо решени да изгладите онези неравности у себе си, които ви пречат по пътя на съвършенството. Не бива да се съмнявате в това, че сте на прав път, дори околните да показват, че не ви разбират. С всяко свое действие ще доказвате, че сте прави. Може да си позволите повече откровеност, за да спечелите ценни хора на своя страна. В средата на месеца може да имате противоречия с членовете на семейството. Трудно ще бъдете разбрани и ще се наложи да преминете през определени препятствия в намирането на общ език. Въпреки трудностите процесът ще допринесе за реализирането на личните ви цели. В любовта също ще излезете победител. Последните дни на юли ще са най-силни в служебно отношение. Ще имате всички шансове, за които сте мечтали. Някои ще бъдат приети в специалността, за която винаги са мечтали. Други от вас може да реализират идеите си в чужбина или да започнат сътрудничество с хора от друга държава. Най-успешни ще са онези представители на знака, които се занимават с електроника. Умът и интуицията ще са в хармония.

Риби

Искрено се надяваме, че представителите на знака Риби ще са излезли в отпуска през първите дни на юли, тъй като отнесеността и нежеланието им за работа ще са извън пределите на допустимото. В същото време някои от тях ще имат неистово желание да изпълнят свои лични амбиции. Сега ще имате възможност да поработите върху осъществяването им. Но ще трябва да платите известна цена за това. Промяната изисква промяна и тя няма да е малка. Това, което ще ви е нужно е повече кураж. 8 юли прекарайте сами, защото може да си навлечете неприятности от прекалената ви емоционалност. Няма значение, с кого ще прекарате деня, той ще стане жертва на вашите чувства, които обаче ще са извън границите на търпимото. Средата на юли ще усетите, че напрежението намалява и ако вече сте си починали добре имате всички шансове да подобрите всички рекорди за работа в офиса. Ще ви е нужна повече доза дисциплина, но ако се чувствате достатъчно вдъхновени няма да имате проблеми с това. Последните десет дни на месеца ще ви накарат да се обърнете към отминали неща. Ако има нещо за довършване или приключване – сега е моментът.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *