МИСТЕРИЯ! Духът на Баба Ванга се върна в къщата й, сякаш някой шепне…

Баба Ванга не присъства телом в нашия свят, но намира начин да окаже подкрепа на нуждаещите се.  С отминаването на 11 август – датата, на която пророчицата умира, зачестяват мистериозните явления в нейната къща. В стаята на петричката врачка сякаш някой шепне, а леглото й вибрира, когато някой угрижен посетител отправи зов за помощ към духа й, казват очевидци.

Много хора са забелязали, че в къщата на пророчицата сякаш действа тайнствена необяснима сила, която нараства през август. Известният писател Румен Леонидов разказва, че преди време посетил къщата на Ванга и когато се изправил пред леглото й да се помоли, то се разтресло. Писателят станал неволен свидетел на този феномен, за който няма друго обяснение, освен че духът на Ванга бди над хората. И това не се случва за първи път, пише petel.bg.

През 2013 г. през нощта срещу Архангеловден свидетели разказват как Рупите били залети от необикновена светлина, която огряла цялата местност. Петричани смятат, че духът на Баба Ванга се е появил да посети родното място на пророчицата и да напомни на хората, че тя не ги е изоставила и бди над тях.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. орлин

    шепотът е от стопанисващата „обекта“ Фондация – …пари, пари, мангизи, кинти, пари, мангизии…“

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *