Митове за женското тяло по време на секс

Жените сме сложни и интересни същества. Знаете ли например, че вагините и акулите съдържат едно и също естествено смазващо вещество? По този повод, ето няколко интересни факта за нашето сексуално здраве и митове, които ще ви изненадат.

Мит 1: Жените не са толкова способни да еякулират, колкото мъжете

На първо място, хората, които имат клитор и вагина, имат способността да еякулират, както всички, които имат пенис и скротум. Шокиращо, количеството течност, което може да се отдели по време на секс, може да варира от чаена лъжичка до чаша.

Ако сте от онези, при които е малко, може дори да не знаете, че сте еякулиращи и да приемете, че тялото ви не е в състояние да го направи.

Мит № 2: Женската еякулация намалява триенето по време на секс

Докато можем да приемем, че женската еякулация ще бъде страхотно смазочно вещество по време на полов акт, то всъщност може да предизвика триене. Изведнъж забелязвате, че сте наистина мокри, но вече не сте хлъзгави. И тъй като еякулацията има структура като вода и какво прави водата, ако някога сте се опитвали да правите секс в банята? Има триене. Когато вагината ви еякулира, тя може да измие естествените лубриканти. Така че, ако имате по-малко плъзгане по средата на секса, но забележите, че не сте сухи, това може да е добър признак за еякулация.

Мит № 3: Вагиналните оргазми и клиторните оргазми са напълно различни

Най-често срещаното погрешно схващане, че тези два оргазма се третират като отделни неща. Всъщност те са много по-свързани, отколкото мислим. Преди да се притеснявате, че нещо не е наред с вас, разберете, че около 70% от жените не могат да постигнат оргазъм само с проникване. Сексът като цяло включва цялата система, а не само стимулирането в определени области. Клитора не е просто като малко копче, което е от външната страна на тялото. Той се простира в тялото и се разделя на два малки клетъчни крака, които минават от двете страни на влагалището. Така че, когато имате вагинално проникване, получавате някакво непряко стимулиране на клитора. Защо само това не е достатъчно за много хора, може просто да се дължи на анатомични различия. Някои изследователи смятат, че причината някои хора да имат оргазми чрез вагинално стимулиране е, защото външната част на техния клитор е по-близо до отварянето към тяхната вагина. В резултат на това получава повече стимулация.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *