Млада жена остана инвалид, за да спаси живота на момченце

Млада жена остана инвалид, за да спаси живота на момченце, за което се грижи. Когато господин и госпожа Дейвис наема Каролин Маурер като бавачка, те смятат, че са ударили джакпота.

„Постоянно се шегувах, че Каролин е Мери Попинз. Тя беше по-добра от нас. Ние бяхме млади родители и научихме много от нея”, разказва Кортни Дейвис за CBS.

Преди девет месеца от Мери Попинз, младата Каролин се превръща в жената, което семейство Дейвис никога няма да забрави. Всичко се случва само за миг. По време на ежедневната им разходка, 2-годишният  Фокс се оказва в средата на пътя, а срещу него бързо се приближава кола.

„Изблъсках го колкото се може по-силно напред. В това време крещях на шофьора да спре, което той не направи. Колата му мина през ръцете ми. И двете бяха счупени”, спомня си Каролин.

След инцидента тя почти не може да движи ръцете си. Фокс е невредим.

Той крещеше: „Каролин, обичам те!” Сърцето ми се късаше, защото не можех да го хвана”, разказва младата жена.

Сега тя е изправена пред проблем, защото вече не може да работи. Нейната застраховка и тази на шофьора не могат да покрият медицинските разходи по възстановяването на мобилността й.

„Не мога да държа химикалка правилно и нямам сила да хващам предмети”, споделя Каролин. И допълва, че се надява да възвърне 80% от мобилността на ръцете си. Засега обаче не е дори близо до целта си.

Тя и работодателите й опитват да съберат пари. В едно от видеата деца, за които се е грижила Каролин, разказват колко я обичат, каква прекрасна готвачка е била тя и как са обичали да рисуват заедно

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *