Морковен чийзкейк със сирене от кашу и горски плодове

Съставки:

За основата:

1 белтък

1 настърган морков

1 с.л кокосово брашно

1 фурма

За крема: 

50 гр. сирене от кашу

1 яйце

бурбонска ванилия

по желание за повече сладост: няколко парченца банан или 1 с.л мед

Топинг:

къпиново сладко

кокосов чипс

 

Начин на приготвяне:

Продуктите за блата се смесват и се изпичат в предварително загрята фурна на 180 градуса в малка формичка за 8-10 минути или докато блатчето стегне. Кремът се приготвя като всички продукти се блендират заедно. Сместа се изсипва върху блата и се пече още 10 минути или докато започне да покафенява. Декорира се с къпиново сладко и кокосов чипс.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *