Най-големите гадняри са от тези зодии

Има най-различни хора – някои са мили, а други направо гадняри. Според астрологията, зодиакалният знак показва с какъв характер си имаме работа, пише сайтът teenproblem.net.

Познавате ли човек, който е винаги мил, любезен и усмихнат? Някой, който никак не обича конфликтите и гледа да угоди на другите, за да има мир и спокойствие?

А сещате ли се и за такъв, който обича да мърмори, да критикува и да се заяжда. Някой, който винаги създава напрежение в обстановката с непредсказуемите си реакции и агресивни действия?

Сега ще разгледаме кои са най-големите гадняри в зодиака и какво ги прави такива:

1. Скорпион

Ето го и дявола в зодиака. Въпреки желанието, Скорпионът не успява да контролира буйния си нрав и често влиза в конфликти.

Неочакваните му изблици на агресия стъписват околните и ги карат да бъдат внимателни и напрегнати около него.

Скорпионите обичат да наказват близките си дори за най-малката грешка, а понякога и без да има такава. Те са критични и наставляват всички, демонстрирайки надмощие.

Като капак на всичко, Скорпионите са дарени с голяма откровеност и остър език, като тази комбинация не спестява на никой болезнената истина.

Въпреки всичко, Скорпионите са склонни да проявят съпричастност и да помагат на някой в беда. Освен това са добри в комплиментите, които както и обидите са безпардонни констатации за тях.

2. Овен

Това са хора, които никак не обичат да отстъпват. Въпреки че са позитивни и усмихнати, те налагат волята си на всяка цена – ето защо често влизат в конфликти.

Управляващата планета на зодията е Марс, която се смята за планетата на мъжката енергия, на действието, на агресията и силната страст.

Огнения Овен изцяло се подчинява на нейната енергия и в желанието си да се наложи, стига до крайности, които често нараняват околните.

В гнева си, Овенът става жесток и отмъстителен и по-късно никак не съжалява за разрушенията, които е причинил.

Но хубавото е, че огнените страсти бързо угасват и ако успеете да оцелеете по време на пожара ви чака отново мир и разбирателство (до следващия път).

3. Дева

Неочаквано (може би), третата позиция заема Девата. На тези хора им се носи славата на добри, услужливи, скромни и отговорни. Интересно защо, след като те често са жестоки и безцеремонни в постъпките си.

Девите са много саркастични, критични и отмъстителни. Те лесно се обиждат и приемат думите на околните много навътре, а тогава обикновено избират да послушат дяволчето на рамото си.

Те успяват да накажат враговете си с думи или действия, които обикновено никога не биват забравяни. Девите имат търпението да изчакат точния момент.

Но не бива да забравяме, че земния, подвижен знак е силно критичен и към себе си, което често го кара да изпитва вина, да търси помирение и да съжалява за действията и думите си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *