Наставникът на ФК „Спортика“ не можа да познае момичетата си цяло полувреме, след караницата в съблекалнята наваксват изоставане от 0:2

Дамите футболистки на „Спортика“ изнервиха своя наставник Радослав Креснички, преди да наваксат изоставане от 0:2 и да стигнат до равенството 2:2 с „ЛП Суперспорт“ в дербито на VІІ кръг на женското първенство на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

„Първото полувреме не можах да позная момичетата си. Излязоха някак стегнати, като гръмнати и логично ни вкараха два гола. На почивката здраво им се накарах в съблекалнята и изиграха най-добрите 45 минути от началото на сезона, Не само изравнихме, но даже можехме да направим пълен обрат. Отборът обаче е много млад и това се отразява срещу опитни състави”, коментира бившият защитник на орлетата.

„Не ви е срам, ще паднете от детската градина”, хокаше столичанки техният предводител, което казва всичко. 15-годишната Габриела Самарджийска на празна врата и с 1 г. по-малката Здравка Парапунова с мощна тупалка с левачката вкараха за подялбата на точките. В треньорския мандат на Р. Креснички това е третият хикс 2:2 между двата отбора след аванс от два гола за софиянки. Рамо на съгражданките си дадоха и играчите на ОФК „Пирин“, които пристигнаха преди края на мача за поредната си тренировка.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *