Наталия Гуркова тъне в лукс на Пукет! Мъжът й плаща по 4 бона на вечер

Живот си живее Наталия Гуркова. Топманекенката е на екзотичен воаяж в Тайланд, където тъне в невиждан за повечето хора лукс, узна HotArena.

Гуркова е на романтична почивка със своя съпруг Джордже Михалевич, който се ръси яката, за да поглези дамата да се чувства в рая.

Комплексът, в който са отседнали Гуркова и сърбинът, е на тайландския остров Пукет. Той се намира непосредствено до океана, а гледката от всяка къщичка е точно към небесносинята вода, писа „България Днес“.

Парите, които пръска за почивката им, не са проблем за Михалевич. Половинката на Гуркова е търговец на диаманти и антики и сумата, която дава, е нищо за него.

Гуркова и маститият сръбски бизнесмен не си губят времето с печене и лежане по екзотичните плажове. По време на воаяжа си Наталия и любимият й обикалят островите около Тайланд и се любуват на екзотиката, която предлагат. За да стигнат до тях двойката наема лодка, с която да стигнат до мечтаната от тях дестинация. Само за няколко дни са обиколили най-затънтените острови около Тайланд.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *