Началникът на детско отделение д-р Хр. Марянова празнува Деня на жената с колежки, акушерки се събраха в заведение

Със стилно парти отбеляза Международния ден на жената 8 март началникът на детско отделение в благоевградската болница д-р Христина Марянова  заедно със своите колежки д-р Иванка Василева, зам. директор на Здравната инспекция в Пиринско, и д-р Нина Георгиева, специалист по детски болести. Гости на тържеството бяха и адвокат Анита Велянова от Благоевград и кодировчикът в детско отделение Адриана Балакчиева.

Чаровните дами забравиха за една вечер отговорните служебни задължения и се веселиха от сърце. Специални поздрави те получиха от д-р Стефан Веселински, личен лекар в Благоевград, и началника на вътрешно отделение д-р Румен Кондев, който галантно кавалерстваше на своята любима – стоматолога д-р Балакчиева.

Старшата акушерка в благоевградската болница Камелия Пандалиева също празнува Деня на жената заедно със свои колежки в благоевградско заведение. На тържеството старшата покани и бъдещи акушерки, които в момента се обучават за тази професия в ЮЗУ „Неофит Рилски“ и имат практика в АГО на МБАЛ – Благоевград. Дамите блеснаха със стил и елегантност на празника си и се веселиха от сърце, пожелавайки си спорна работа и лични успехи. Кавалер на дамската компания бе съпругът на акушерката Ати Дервишева.

СЛАВА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *