Неизвестно пророчество на Слава Севрюкова: През 2017-та политик на 44 г. ще спаси България!

Политик, който ще спаси България от крадливите управници, ще дойде на власт през 2017 г.

Това пророчество дава приживе прочутият феномен Слава Севрюкова.
През 1980 г. на гости при Севрюкова дошла доц. Лилия Методиева с няколко свои приятелки. Пред компанията Слава изведнъж започнала да ниже предсказания свише за държавата.

Тя обявила, че през 2017-та политик на 44 години ще спаси България.„И други много са любопитствали за самоличността на новия месия. Тука леля Слава винаги казваше, че вижда името му, както и от кой град е, но повече няма да разкрие, за да не застраши живота и съдбата му по някакъв начин“, сподели Николай Ганев, който навремето също често отскачал за съвет до къщата на пророчицата.
Веднъж тя вметнала, че към 80-та година спасителят на българския народ е 7-8 годишно момче. Разтълкувайки това пророчество излизало, че политикът е роден през 1972-ра или 1973-та и след две години, когато ще се появи на политическата сцена, би трябвало да бъде около 44 годишен.
Точно година и половина преди да се спомине, леля Слава заявила пред своя най-приближен човек доц. Иво Лозенски, че народът сега се радвал, ала страната ни имала още много да пати заради тежка карма.
„Ще дойде време и населението ни силно ще оредее…“, предупредила ясновидката за силната емигрантска вълна.
„Ей два пъти по толкова правителства ще се сменят, докато дойде доброто за българския народ“, въздъхнала Севрюкова и направила с пръстите на двете си ръце жест, означаващ две по десет. „Дотогава всички управници само ще крадат народа и ще мислят за джоба си“, ядосвала се жената с най-силното Трето око в света.
Според всевиждащия феномен преломният момент ще настъпи между 2017 и 2018 година. По това време на важен ръководен пост ще застане жена.

Тя ще се нагърби да сложи ред в хаоса, предрекла Севрюкова. Именно тя щяла да проправи път на месията в политиката ни. А щом това се случи (малко преди това или след), щял да се появи и той – въпросният българин, в който е прероден духът на цар Давид. Досущ като в библейската притча той ще посече гиганта Голиат, символичен образ на родната корупция и действащите фактори в нея. Слава Севрюкова била категорична, че точно този човек ще раздаде възмездие на продажните политици, чиновници и магистрати. Затворите ще бъдат препълнени с народоотстъпници и предатели, които доскоро са ни управлявали.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *