Не се омъжвайте, докато не го видите как прави това

Докато хората само се срещат, те се опитват да си покажат един на друг само най-добрите си страни.

И мнозина в състояние на тази еуфория дори бързат да се оженят, мислейки си, че са намерили сродна душа и всичко знаят за нея. Но след това започва животът, а хората постепенно стават реални. Обикновено розовите очила падат по време на първата караница- начинът, по който човек показва своите гняв и ярост, е много показателен, пише drugitenovini.

Гневът е странна емоция, и една от най-страшните и плашещи, които можем да наблюдаваме. А когато гневът е насочен към човек, това дори може да завърши с неговата смърт.

Звучи страшно, но няма да бъде трудно да намерите двойки, чиито кавги приключват с побои. Никой не иска да бъде герой в следващия криминален случай в новините, но в действителност това е много често срещано явление.

И за разлика от другите емоции, е трудно да се предскаже как хората ще се държат в състояние на гняв. Понякога правят това, което очаквате, а понякога са напълно непредвидими.

Емоционалният човек, който очаквате да се превърне в звяр в свада, в действителност може да изглежда спокоен и разумен в трудни ситуации. А друг в гнева си може просто да се развилнее и да излезе извън себе си.

Ето защо преди окончателно да се свържете с брак с човека и да си родите деца, е много важно да видите как се държи, когато е разгневен и как той контролира емоциите си. Дали той е способен да използва сила?

Ако знаете, че този мъж вече е вдигнал ръка на жена, направете завой на 180 %. Къде е гаранцията, че няма да го направи отново? Дори ако самият той обещава. По-добре е да се прекъсне връзката в зародиш, отколкото да живеете в страх от това, което той може да направи по време на кавга.

Когато планирате живота си с човека, вие трябва да знаете как се държи в гняв и какво да очаквате, когато този гняв бъде насочен към вас. Това дори може да спаси живота ви, но също така да ви спести и пари, и нерви.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *