Няма амнистия за петричкия международник Ив. Стоянов, красавици хвърлени в ада на стадиона в Сапарева баня

Няма амнистия за петричкия международник Ивайло Стоянов, който не е помирисвал мач в елита от 3 ноември, когато свири на „Ботев“ и „Славия“. Съдия номер 1 на България за 2014 г. отново е лашнат в третия ешелон на Югозапада, този път на Стадиона на мира в Перник, където на „Миньор“ гостува „Сливнишки герой“, а асистенти на главния арбитър са земляците му Кирил Чакъров и Костадин Тановчев. След гастрола в Коматево и преди днешния двубой в миньорския град Стоянов изнесе срещите „Септември“-“Хебър“ /1:2/ и „Германея“-ЦСКА 1948 /1:4/. От Съдийската комисия продължават да пазят дискретност за причините за заточението му в аматьорския футбол, в гилдията под сурдинка се говори, че е заради издънки на дербито „Лудогорец“-“Левски“, на което следеше за случващото се в наказателното поле зад една от вратите.

Трио красавици хвърли СК на зоналната централа в ада на стадиона в Сапарева баня. Местният „Германея“ отчаяно се бори за оцеляването си, сред застрашените е и гостът „Пирин“ /ГД/. Страстите по трибуните и на терена ще палят русокоските Християна Гутева и Екатерина Маринова и брюнетката Павлет Рашкова, които заедно с резервата Кристина Георгиева трябва да са готови на всичко в градчето с най-горещия гейзер. Да му мисли и единственият мъж в екипа, бившият нападател на ЦСКА и настоящ шф на ОС на БФС -Кюстендил Евгени Йорданов, на когото са поверени функциите на дежурен делегат.

Друго любопитно назначение е това на ексзащитника на „Марек“ и „Беласица“ Георги Николов. На 34-годишния съдия е възложено дербито на върха между „Вихрен“ и ЦСКА 1948. Тежък мач очаква и благоевградчанина Благой Манов, който поема сблъсъка между „Пирин“ /Рз/ и „Септември“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *