ОГНЕНА ЗАДРУГА! 40 пожарникари от Петрич и Сандански се отдадоха на веселба след тежък летен сезон

40 пожарникари от Петрич и Сандански си спретнаха банкет за здраве в ресторант в село Рибник. На отрупани с мезета и питиета маси „огнените“ мъже си пожелаха да бъдат все така задружни и организирани в работата.

Всяка година двете служби, когато са по-свободни, си организират празненство, а тази година бе наистина трудна за всички тях, които се бориха дни наред с огнената стихия при Стара Кресна.

На банкета заедно с настоящите началници на РСПБЗН – Сандански гл. инсп. Атанас Атанасов и на Петрич – Стоян Тилев, бе и бившият петрички шеф Валентин Шаламандов.

Шумни наздравици с колегите си от Сандански вдигаха служителите в петричката служба инсп. Атанас Апостолов, Стефан Шамкалов, Антон Камбуров, а с гръцко сиртаки се представи отлично огнеборецът Христо Ботев от курортния град, който вече е пенсионер и е работил и в двете пожарни. Боби Дереджиев от Петрич обра овациите, след като грабна микрофона и изпя поредица тежки македонски песни в чест на всички колеги.

Санданските пожарникари Николай Патилов, Георги Парасков, Костадин Соколов, Ивайло Божинов, Борис Захов, Стоян Чинчев… се надпреварваха кой да поведе хорото.

До късни доби пожарникарите се веселиха от сърце и си обещаха по-често да се събират за хубави поводи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *