Огнен атентат! Запалиха колата на певеца Крум!

Автомобилът на фолкпевеца Крум бе подпален в близост до бул.“България“ в четвъртък. Около 21 ч. певецът получил обаждане, че колата му гори, първоначално го приел на майтап, но минути по-късно видял огнеборци и полицаи, потушаващи пламъците. „Лошите новини бързо се разнасят.

Около 21 ч. видях колата си, нямам идея кога е започнал пожарът. Винаги по това време тренирам. Нямало ме е в интервала 19-21 ч. Не успях да оставя колата в паркинга при фитнеса, там е лудница. За това сивх в една от малките улици и си намерих местенце. И преди съм го правил. Там е тъмно, няма много лампи, бизнес сградите и офисите наоколо са пусти късно вечер. Тръгнах си и ми звънна телефонът, всъщност беше моята пиарка, която ми разказа за палежа.

Явно са я издирили, за да й съобщят. Първоначално не повярвах. Скоро ми направиха такава шега и то точно когато бях на тренировка. Бяха ми казали, че като изляза от залата, няма да си намеря колата цяла, оказа се мой приятел. Беше преди седмица. Сега, когато чух „колата ти гори“, се изсмях. Не повярвах, че има полиция и пожарна. Излязох и усмивката ми изчезна. Още не бях стигнал до мястото, където бях паркирал, но вече виждах горе, на околовръстното пожарната кола, която явно не е успяла да слезе до долу. Отидох до колата си и видях по-скоро подобие на кола. Общо взето само задницата приличаше на нещо, беше пълно с полицаи и хора, които наблюдаваха останките“, разказа певецът, цитиран от „Телеграф“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *