Орлетата внесоха жалбата за Суда в БФС! Шефът В. Попов: Има забавени плащания, но не толкова като в другите клубове

Орлетата внесоха в Апелативната комисия на БФС жалбата за редуциране наказанието от 7 мача на Аймен Суда, който изгоря за сблъсъка с Педро Еуженио в мача с „Верея“ миналия вторник. Защитната теза на благоевградчани гласи, че тунизиецът е бил провокиран и че не е удрял по главата португалеца, а само е стиснал леко врата му.

Шефът на пиринци Венко Попов призна, че има забавени плащания към футболистите, но успокои духовете с обещанието за скорошно погасяване на дължимите суми. С изключение на първите три отбора в класирането, които са изрядни, при нас забавянето е доста по-краткосрочно в сравнение с останалите. Футболистите са наясно със ситуацията, разбрали сме се с тях и няма проблем в това отношение, увери Попов. Управителят разкри още, че са водени преговори с всичките 7 играчи, чиито договори свършват, както и че никой от тях, в т.ч. и Орлин Старокин, не е отхвърлил предложението за преподписване. Времето за размисъл и окончателен отговор на седморката изтича в края на този месец, по непотвърдена официално информация принципно съгласие да останат са дали петима.

Ако футболната централа утвърди датата 15 юли за начало на новото първенство, зелено-белите ще започнат предсезонната си подготовка на 12 юни. По-ранният старт на шампионата е заради световното първенство идното лято. Лагер за хората на Милен Радуканов в чужбина не се планира, най-вероятно отборът ще се базира в Банско.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *