Оставате без половинка, ако сте от тези 4 зодии

Никога не знаеш какви изненади ще ти поднесе всеки следващ месец. Правиш си планове, но накрая изненадите сами решават кога и къде да се появят. Тази година ще е много динамична в любовен план и някои от зодиите ще загубят стара любов, но е много вероятно да срещнат нова. Ето кои са те:

Рак
Тази пролет ще ви донесе много изненади, някои от тях няма да са приятни, но за всяка си има причина, която ще разберете на по-късен етап. Много е възможно взаимоотношенията ви със сегашната ви половинка да приключат, заради нередно действие от другата страна. Ние няма да имате вина, но ще се наложи да вземете трудното решение. Мислете за себе си и не правете компромиси с неща, които са табу за вас. Краят на една връзка е само началото на друга по-добра.

Дева
Сред младите има епидемия от самота. Връзка, която няма бъдеще, е по-добре да приключи възможно най-бързо. Затваряте си очите за няколко съществени различия помежду ви, които ще ви изиграят много лоша шега, ако останете заедно. Не приличате почти по нищо на човека, който сте си избрали и това няма как да има бъдеще. Бъдете спокойни, до края на това лято ще срещнете друг човек, който ще ви върне вярата в любовта и ще бъдете спокойни с него.
Везни
Не се натъжавайте, ако връзката ви приключи. Въпреки, че изглежда вълшебна, съдбата си знае работата. Колкото и клиширано да звучи – никога не знаеш какво печелиш, когато губиш. Истината е, че сега сте перфектни един за друг, но бъдещето ви заедно е под голям въпрос. Не упорствайте и приемете решението на човека срещу вас. Един ден ще сте му благодарни.
Козирог
Нещата, които научих, когато бях сама Ако през този месец има някаква причина човекът до вас да реши да си тръгне, трябва да знаете, че това сте вие. Поведението ви е недопустимо и никой не е длъжен да се съобразява с това. Ако не искате да загубите човека до себе си, променете изцяло поведението си още до средата на следващия месец. Има много върху какво да поработите и е съвсем възможно промяната да не стане толкова бързо и да го загубите.
Източник: actualno.com

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *