ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Ето какво е състоянието на младежите след кървавата каскада край Кресна

Петима са пострадалите при тежката катастрофа в района на хижа „Загаза“ в Пирин планина. Това потвърди и Николай Георгиев, кмет на община Кресна. Пътният инцидент е станал вчера около 23 часа.

„Информацията, с която разполагам е, че лек автомобил с младежи в него е изгубил контрол и е паднал в крайпътно дере. Всички, които са били в превозното средство, са пострадали и са настанени в Многопрофилна болница за активно лечение – Благоевград с различни травми“, каза още Георгиев.

Веднага след получаване на сигнала за инцидента на трудно достъпното място са се отзовали екипи на Регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Кресна и Спешен център, както и хора от града Кресна, които са разполагали с високопроходими автомобили.

„Всички те заедно са оказали съдействие на пострадалите, за да може по най-бързия начин те да бъдат извадени от автомобила и транспортирани до болницата“, подчерта Георгиев.  По първоначални данни пострадалите са с най-различни травми, като само един е в по-тежко състояние с множество фрактури в областта на главата. Останалите са с по-леки наранявания – счупени ребра и пробит бял дроб, фрактура на черепа, фрактура на крак и откъснато ухо.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *